10.01.2022-14:19 (Son Güncelleme:10.01.2022-15:28)


1

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim ile Burak Elmas arasında kritik bir görüşme gerçekleşti. Görüşme sonrasında Fatih Terim ile yollarına ayrılmasına karar verildi.



2

Galatasaray'da uzun süredir Süper Lig'de kötü gidişat ve Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a elenilmesinin ardından takımda tansiyon yükseldi.



3

Galatasaray'da taraftarlar tarafından takıma büyük tepki gelirken, sarı kırmızılılardan yoğun bir şekilde Fatih Terim'in istifası gündeme geliyordu.



4

Sarı kırmızılılar tarafından son alınan Giresunspor mağlubiyeti sonrası takımın teknik direktörü Fatih Terim ile yolların ayrılması gündemdeydi. Bu anlamda Fatih Terim'in, takımın başkanı Burak Elmas ile görüştüğü öğrenildi. Görüşme sonrasında çıkan kararda Fatih Terim ile yolların ayrıldığı öğrenildi.



5

Sarı kırmızılılarda kötü gidişatın ardından yönetim kurulu NEF Stadı'nda bir araya geldi. Kritik zirve öncesinde takımın teknik direktörü Fatih Terim ile Burak Elmas'ın bir araya geldiği öğrenilmişti.. Toplantının ardından nasıl bir karar çıkacağı büyük merak konusu haline gelmişti. Çıkan karar sonucunda Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrıldığı duyuruldu.



6

Galatasaray'da Fatih Terim ile Burak Elmas arasında yapılan kritik toplantının sadece 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleştiği aktarıldı. Yapılan görüşme sonrasında Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar kılındığı aktarıldı.



7

Galatasaray'da yönetimin ağırlıklı olarak Fatih Terim ile ilgili yolların ayrılması gündemdeydi. Fakat takımın başkanı Burak Elmas'ın en azıdan Fatih Terim ile sezon sonuna kadar devam edilmesini istediği biliniyordu.



8

Fakat son olarak Giresunspor karşısında alınan mağlubiyetin bardağı taşıran son damla olduğu ve bu nedenle Başkan Burak Elmas'ın da, tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verdiği aktarıldı. Yaşanan son gelişmeler, gerek Galatasaray takımında gerek Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR