10.01.2022-13:51 (Son Güncelleme:10.01.2022-14:05)


1

Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Belçikalı futbolcu Jason Denayer ile Galatasaray'ın da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Bordo mavililerin transfer gündeminde olan futbolcuyla son olarak Galatasaray'ın da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Galatasaray'ın eski futbolcusunu transfer etmek için ısrarcı olduğu aktarılıyor.



3

Süper Lig devleri Galatasaray ve Trabzonspor'un, Lyon formasını terleten stoper futbolcu Jason Denayer'in transferi için kolladı sıvadığı belirtiliyor.



4

İki takımda transfer için devreye girerken futbolcunun Türkiye'ye yeniden transfer olmaya ise oldukça sıcak baktığı öğrenildi.



5

Bu anlamda futbolcunun transferi için iki takım arasında transfer savaşının kızıştığı öğrenildi. Futbolcuyla ilgili gelişmeler gerek Galatasaray taraftarı gerek Trabzonspor taraftarı tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.



6

Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer listesinde olan futbolcu Manchester City altyapısında başladığı futbol kariyerinin ardından Celtic'e transfer oldu.



7

Sonrasında ise 2015 yılında Galatasaray'ın yolunu tuttu. Galatasaray ile Türkiye Kupası zaferi yaşayan futbolcu ardından Manchester City'den Sunderland 'e kiralık olarak gitti.



8

Galatasaray'a 2017 yılında geri dönen futbolcu sonrasında ise Fransız ekibi Lyon'a gitti. Futbolcu, Lyon performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca Belçika Milli Takımı'nın futbolcusudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR