10.01.2022-13:40 (Son Güncelleme:10.01.2022-13:40)


1

Beşiktaş'ın toplamda 12 eksikle gittiği Çaykur Rizespor deplasmanında 2 kez öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayıp sahadan 2-2'lik galibiyetle ayrılması büyük tepki topladı.



2

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldığı maç ile ilgili yaptığı yorumlarla sosyal medyada gündem oldu.



3

Ahmet Çakar, Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşması ile ilgili olarak yapmış olduğu yorumlarda ;



4

Ahmet Çakar : Dün gece için söylenecek bana göre en önemli şey şu; Beşiktaş'ın kalecisi Gökhan, Rize'nin kalecisi Ersin olsaydı ya da diğer bir değimle kaleciler değişmiş olsaydı Beşiktaş maçı 5-1 filan alır, İstanbul'a dönerdi...



5

Ahmet Çakar : Ersin'in yediği ilk gol asla ve asla kabul edilemez. Çıkış zamanlaması yanlış, topa geliş açısı yanlış, vuramayacağını anladığında rakibi dağıtmaması yine yanlış ve tabii gol geldi. İkinci golde de tam anlamıyla hatalı demesek de o kafa vuruşunu tutamıyorsan, çapraza çeleceksin. Oysa ki Beşiktaş oyuna çok iyi başladı.



6

Ahmet Çakar : Batshuayi'nin vuruş tekniği biraz daha iyi olsa ya da Rizespor kalecisi Gökhan olmasa maç ilk yarı biterdi.



7

Ahmet Çakar : Türk futbolunun gelecek döneminin yıldızlarından biri olacağına inandığım Emirhan, penaltı yaptırdı, Batshuayi Beşiktaş'ı öne geçirdi. İkinci yarı Ersin büyük hata yaptı, Rize beraberliği aldı ve sahneye tekrar Emirhan çıktı. Çaprazdan topu istoplamadan, sürmeden, ayak içiyle çok iyi vurdu. Ama dedik ya kalede Ersin var. Yine yedi...



8

Ahmet Çakar : Sonra diyorlar ki Trabzonspor nasıl bu kadar farkı açtı. Trabzon kalecisi Uğurcan, Ersin'in yediği iki golü de eliyle filan değil diliyle çıkartırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR