Beşiktaş'a Umut Meraş'tan Kötü Haber Geldi!

Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile karşılaşan Beşiktaş'ta sakatlanan futbolcu Umut Meraş'tan kötü haber geldi.

10.01.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-15:19)

Süper Lig'in 20. haftasında Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında dikkat çeken bir karşılaşma oynandı. Oynanan karşılaşma 2-2'lik beraberlik ile sonuçlandı. Oynanan karşılaşma 2-2'lik beraberlik ile sona erdi. Oynanan karşılaşma büyük ses getirirken maçta yaşananlar gündeme bomba gibi düşmüştü. Karşılaşmada Beşiktaşlı futbolcu Umut Meraş'ın yaşadığı sakatlık da damga vurmuştu. Oynanan mücadelede Çaykur Rizesporlu Gökhan Gönül'ün arkadan müdahalesi sonrası yerde kalan milli yıldız Umut Meraş, sedyeyle soyuna odasına götürülmüş yerine ise oyuna Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz dahil edilmişti. Futbolcu ile ilgili gelişmeler büyük merakla beklenirken, yıldız futbolcudan takımına ve taraftarlara kötü haber geldi.


FUTBOLCUDAN GELEN HABER MORALLERİ BOZDU

Beşiktaş'ın, Çaykur Rizespor ile oynadığı ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düşmüştü. Mücadelede Beşiktaş zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılırken takımda siyah beyazlıların bek futbolcusu Umut Meraş sakatlanmıştı. Futbolcu sedyeyle oyundan dışarı atılırken, futbolcudan gelen son haberlere göre 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 26 yaşındaki sol bek futbolcudan gelen haber gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaşlı taraftarların moralini bozdu. Futbolcunun sakatlığı sonrası yıldız ismin tedavi süreci Beşiktaş camiası tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

FUTBOLCUNUN KARİYERİ

Beşiktaşlı Umut Meraş, Sarıyer altyapısında başladığı kariyerine, Boluspor ile devam etti. Boluspor performansıyla dikkat çeken futbolcu ardından Bursaspor'un yolunu tuttu. Bursaspor ile performansında yükselişe geçen futbolcu, Fransa ekibi Le Havre'ye transfer oldu. Sol bek olan futbolcu yaz transfer döneminde Le Havre'den, Beşiktaş'a transfer oldu.

TAKIMDAN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş yaptığı açıklamada, 'Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı müsabakada aldığı darbe sonrası oyuna devam edemeyen futbolcumuz Umut Meraş, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, oyuncumuzun sağ ayak bileğinde kemik ödemi ve ayak bileği dış bağ grubunda (AİTFL) gerilme ve kısmi yırtık saptanmıştır.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal