Galatasaray'dan ayrılan Teknik Direktör Fatih Terim yarın Liverpool - Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finali'nde yorumculuk yapacak!

Yarın Liverpool ile Real Madrid arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nden önde taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Galatasaray ile yolları ayrılan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in yarınki final maçında yorumculuk koltuğunda oturacağı öğrenildi.

27.05.2022-14:11 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-14:20)

Yarın UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde heyecanın çok yüksek seviyede olacağı bir maç oynanacak. Oynanacak mücadelede Liverpool ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Dev maç tüm dünyada futbolseverleri ekrana kilitleyecek. Zorlu karşılaşmadan önce gelen son haber ise taraftarları daha da heyecanlandırdı. Real Madrid ile Liverpool arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmada tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in yorumculuk yapacağı duyuruldu.

Ekranlarda futbolseverlerle buluşacak

Son olarak Galatasaray'da teknik direktörlük görevini yürüten ve uzun bir süre sessizliğe bürünen Fatih Terim'in TV8'in yayınlayacağı Şampiyonlar Ligi finalinde yorumculuk yapacak olması futbolseverlerin oldukça ilgisini çekti. Mücadeleyi ise spiker Gökhan Abdik anlatacak. Zorlu karşılaşma yarın 22.00'de TV8'de canlı olarak yayınlanacak.


Sosyal medyada gündem oldu

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in yarın Liverpool ile Real Madrid arasındaki mücadelede yorumculuk yapacak olması sosyal medyada gündem konularından birisi haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal