Necati Ateş Galatasaray ile yolları ayrılan Teknik Direktör Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Fatih Terim döneminde yardımcı antrenörlük yapan Necati Ateş, Sportbox kanalına verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Futbol adamı Galatasaray ile yolların ayrıldığı Fatih Terim hakkında yaptığı açıklamalarla ilgi uyandırdı. Necati Ateş konuyla ilgili olarak, 'Fatih hoca 'Galatasaray'a bir miras bırakmak istiyorum' dedi. Bu oyuncular o yüzden alındı. Biz doğru bir iş yapmıştık. Ama maalesef sabredemediler ve bu işi yapabilecek tek adamı gönderdiler.' ifadelerine yer verdi.

24.05.2022-10:04 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-10:57)

Galatasaray'da uzun yıllar futbol oynayan ve önemli başarılara imza atan Necati Ateş, daha sonrasında Fatih Terim'in yardımcı antrenörlük görevini üstlenmişti. Necati Ateş'in son olarak ise Fatih Terim ile ilgili açıklamaları ise büyük yankı uyandırmış durumda. Futbol adamının son açıklamaları yoğun ilgi gördü.

Gerekli sabrın kendilerine tanınmadığını vurguladı

Necati Ateş yaptığı açıklamada, 'Fatih hoca ' Galatasaray 'a bir miras bırakmak istiyorum' dedi. Bu oyuncular ondan alındı. Biz doğru bir iş yapmıştık. Ama maalesef sabredemediler ve bunu Türkiye'de yapabilecek tek adamı, Fatih Terim'i gönderdiler.'

'Devre arası bambaşka oyuncular alıp, bambaşka seviyelere çıkacaktık. Her şey hazırdı ama bu fırsatı maalesef bize tanımadılar. Beni ve Selçuk hocayı itibarsızlaştırdılar. Son 4 yılda 4 kupa kazandık. Her sene nasıl başarılı olacaksın? Çok kırıldık, çok üzüldük. Çok iyi projelerimiz vardı. Çok iyi oyuncular alacaktık. Bizim o dönem alamadığımız bazı oyuncular şimdi 50 milyon Euro, 100 milyon Euro değerinde.' ifadelerine yer verdi.


Erling Haaland itirafında bulundu

Kısa sürede dünyanın en büyük yıldız isimlerinden birisi haline gelen genç yıldız Haaland ile ilgili de konuşan Necati Ateş, 'lk olarak Haaland'a ben gittim. Zannedersem 2018 yılıydı, Ümit hocayla Norveç'e gittik. Almak için çok uğraştık ama FFP, mali yapılanma bize izin vermedi. Yoksa o dönem Haaland'ı da alabilirdik.' şeklinde konuştu. Yaptığı açıklamalar ise çok büyük yankı uyandırdı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal