Galatasaray'da yeni gelecek olan yönetim, Marcao ve Mostafa Mohamed transferleriyle ekonomik anlamda rahatlamak istiyor!

Galatasaray'da yeni yönetimin, kaynak yaratmak amacıyla Mostafa Mohamed ve Marcao için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Sarı kırmızılı camia bu iki oyuncudan toplamda 25 milyon Euro'luk (423 milyon TL) bir bonservis geliri hedeflemekte.

23.05.2022-16:07 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-16:35)

Galatasaray'da 2018-19 ara transfer döneminde Portekiz Ligi takımlarından Chaves'ten 4 milyon euro karşılığında transfer edilen Marcao ile Mısır temsilcisi Zamalek'ten 4 milyon dolar bedelli bonservisi alınan Mostafa Mohamed'in gelecek sezon kulüpte kalması zor duruyor.

Gelen teklifler değerlendirilecek

Kulüp arayışlarını sürdüren iki futbolcu için de ciddi teklifler olduğu öğrenildi. Marcao ve Mısırlı futbolcu için önemli teklifler olduğu öne sürülürken yeni gelecek yönetimin bu durumu değerlendireceği aktarıldı. Marcao ile pek çok önemli takımın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenilirken, Mostafa Mohamed için de 8 milyon Euro civarında bir bedelle satışının gerçekleşmesi beklenmekte.


Kasanın dolması planlanıyor

Böyle bir durum söz konusu olunca eklenecek bonuslarla beraber iki futbolcudan 25 milyon Euro bandında bir gelir elde edilmek isteniyor. Eğer yeni yönetimler, bu iki futbolcunun satışını gerçekleştirmeyi başarırsa görevlerine de sıcak para ile başlamış olacak.


Planlar beklenildiği gibi giderse de bu rakamın transferde kullanılması ve yeni sezonun planlamasının yapılması konusunda harcanması hedeflenmekte. Bu anlamda Galatasaray'da yaz transfer döneminde Marcao ve Mısırlı yıldız Mostafa ile ilgili oldukça sıcak gelişmelerin yaşanması beklenmekte. Taraftarlar da iki futbolcunun bu noktada vereceği kararı büyük bir merakla beklemeye başladılar. İki futbolcuda oynadıkları futbolla sarı kırmızılı kulüpte iz bırakan isimlerden oldular. Özellikle Marcao oynadığı futbolla Galatasaraylı taraftarların büyük sevgisini kazandı. Futbolcu transferde de önemli takımların listesine girmeyi başardı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal