Galatasaray'dan, Giresunspor'a kiralık olarak transfer olan Okan Kocuk takıma veda etti!

Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un kalecisi Okan Kocuk, yeşil beyazlı kulüp ile taraftarlara veda etti. Gözler Galatasaray'a geri dönmesi beklenen yıldıza çevrilmiş durumda.

23.05.2022-15:05 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-17:17) Galatasaray'dan, Giresunspor'a kiralık olarak transfer olan Okan Kocuk takıma veda etti!

Giresunspor'un sezon öncesi sarı kırmızılılardan bir yıllığına kiraladığı Okan Kocuk, ligin tamamlanmasını ardından sarı kırmızılı takıma geri döndü. Futbolcunun son olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşım ise ilgi uyandırdı.

Formayı mutlulukla giydiğini aktardı

File bekçisi yaptığı açıklamada Giresunspor formasını bir sezon boyunca büyük bir mutlulukla giydiğini belirterek, 'Yeri geldiğinde büyük zorluklarla hep beraber kenetlenerek başa çıktık. Yeri geldiğinde taraftarlarımızla maç sonunda adeta bayram havası yaşadık. Bu güzel sezon ve sizinle beraber yaşadığımız tüm anılar benim için çok önemli ve hep öyle kalacak.'

Kulüp başkanına, yönetim kurulu, teknik heyet ve tüm futbolcu arkadaşlarına teşekkür eden kaleci; 'Beni ve ailemi gerçekten evimde gibi hissettiren Giresun halkına, tutkusu ve aidiyetiyle beni büyüleyen Giresunspor taraftarına her şey için teşekkür ederim. Hoşçakalın.' ifadelerine yer verdi. 

Okan takıma veda etti.

Açıklamaları çok konuşuluyor

File bekçisinin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama gerek Karadeniz ekibinin taraftarları gerek sarı kırmızılı taraftarlar tarafından oldukça ilgi çekmiş durumda. Kalecinin sarı kırmızılı ekipte nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu haline geldi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal