Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Volkan Demirel ile yollar ayıldı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te flaş bir karar alındı. Son gelen bilgilere göre takımın teknik direktörü Volkan Demirel'in görevine son verildi.

27.05.2022-12:35 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-12:40) Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Volkan Demirel ile yollar ayıldı!

Süper Lig'de bu sezon dikkat çeken takımlardan birisi de Fatih Karagümrük olmuştu. Özellikle takımın teknik direktörü Volkan Demirel'in performansı oldukça alkış almıştı. Fakat son olarak teknik adamla ilgili gelen haber herkesi hayrete düşürdü.

Sosyal medyadan açıkladı

Volkan Demirel sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 'Fatih Karagümrük Kulubü ile olan yolculuğumuz, bugün itibari ile Başkan Süleyman Hurman’ın isteği doğrultusunda tamamlandı. Futbolcu arkadaşlarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum taraftara sonsuz teşekkür ediyorum.' ifadelerine yer verdi.


Taraftarlar yaşanan gelişmeleri merakla takip ediyorlar

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te yaşanan ayrılık gündeme bomba gibi düştü. Volkan Demirel'in takım ile yolları ayırmasından sonra teknik adam ile ilgili gelişmeler taraftarlar tarafından büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Bu anlamda Volkan Demirel ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal