Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’nun Arda Turan sözleri gündeme bomba gibi düştü! Kerem kariyerinde Arda Turan’ın yolundan ilerlemek istediğini söyledi

Galatasaray’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nun Arda Turan hakkında söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Kerem, Arda Turan gibi bir kariyerinin olmasını istediğini söyledi.

12.07.2022-14:22 - (Son Güncelleme: 12.07.2022-14:22)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da gerçekleştirdiği hazırlık kampında sürdüren Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu verdiği röportajla gündem oldu.

Galatasaray’da hayal kırıklığıyla geçen geçtiğimiz sezonun en büyük kazanımlarından biri olarak gözüken Kerem Aktürkoğlu’nun yeni sezon öncesinde adı Avrupa kulüpleriyle anılsa da henüz transferiyle ilgili bir gelişme yaşanmamıştı.

Kerem söyledikleriyle gündem oldu

Avusturya kampında Anadolu Ajansı’na konuşan genç yıldız Kerem Aktürkoğlu, vermiş olduğu röportajda Arda Turan ile ilgili olarak söylediği sözlerle sosyal medyanın gündemine oturdu.


Arda'nın geleceği merak ediliyor

Sarı kırmızılı takımla geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona eren Arda Turan’ın geleceği belirsizliğini korurken, tecrübeli futbolcunun kariyerinin kalan bölümü için nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Kerem Aktürkoğlu'nun Arda Turan hakkında söyledikleri

Galatasaray’ın ve Milli Takım’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Arda ağabey, bence Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kariyerli, en yetenekli oyuncularından biri. Benim için en iyisi Arda Turan’dır. Avrupa'da oynarken, takım arkadaşlığı yaparken her zaman onu idol görmüşümdür. Arda ağabey gibi olabilmek tabii ki benim için çok büyük bir gurur olur. Gerçekleştirdiğim hayallerim oldu, gerçekleştirmek istediğim hayallerim de var. Bunlardan birisi de Avrupa'da oynayabilmek, ülkemi, takımım Galatasaray ve ailemi orada temsil edebilmek. İnşallah Arda ağabey gibi bir kariyerim olur da oralarda kendimi gösterebilirim. ‘ ifadelerini kullanarak bazı taraftarları şaşırttı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal