Uğurcan Çakır’ın değeri kaç milyon euro olmalı? Musa Nizam Trabzonsporlu Uğurcan Çakır’ın gitmesi gereken bonservis ücretini açıkladı

Eski Trabzonsporlu Musa Nizam, Abdülkadir Ömrü ve Uğurcan Çakır hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili konuştu. Uğurcan Çakır’ın değerinin 30 Milyon Euro olduğunu söyleyerek gündeme bomba gibi düştü.

12.07.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-17:35)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, uzunca bir süredir devam eden şampiyonluk hasretine son vermeyi başarmıştı. Bordo mavililerde kazanılan şampiyonlukta kuşkusuz en büyük pay sahiplerinden olan Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür ile ilgili birçok iddia ortaya atılmaya başlamıştı.

Takımdaki gelecekleri merak ediliyordu

Yeni sezon öncesinde Trabzonspor’un iki Milli futbolcusunun da ismi Avrupa kulüpleriyle fazlasıyla anılırken hem Uğurcan Çakır’ın hem de Abdülkadir Ömür’ün takımdaki geleceği büyük bir merak konusu haline gelmişti.


Musa Nizam'dan flaş açıklamalar!

Eski Trabzonsporlu futbolcu Musa Nizam, Sporx’e yaptığı özel açıklamalarda Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında konuştu. Musa Nizam, yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;

‘ Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır ile ilgili çok fazla transfer iddiası var. İki oyuncunun da Avrupa’ya transfer olacağı konuşuluyor. Kulüp için de faydalı olacaksa gitmeleri daha iyi olur. Kendilerini Avrupa'da daha iyi ifade edecekleri kulüp olursa mutlaka gitsinler. Ama Trabzonspor seviyesinde bir takımsa gitmesinler. Uğurcan ve Abdülkadir Avrupa için bence hazır. Uğurcan büyük bir çıkış içinde. Uğurcan bana göre Abdülkadir'den daha hazır. Bana göre paha biçilemez ama rakam telaffuz etmem gerekiyorsa elbette Uğurcan Çakır kaliteli bir kaleci ve 30 milyon Euro eder. Futbolcu değerini bulduğu zaman gitmesinden yanayım. Kulüp böyle durumlarda futbolcunun önünü açmalı. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal