Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan Avrupa'ya transferinin sadece kendisinin elinde olmadığını söyledi

Galatasaray’da yeni sezon öncesinde takımdan ayrılması beklenen Kerem Aktürkoğlu’nun takımdaki geleceği merakla bekleniyordu. Kerem Aktürkoğlu, Avrupa’ya transferinin sadece kendi elinde olmadığını söyledi.

12.07.2022-12:06 - (Son Güncelleme: 12.07.2022-12:50)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray’da sezonun en büyük kazanımı ise Kerem Aktürkoğlu’nun sıra dışı performansı olmuştu.

Yeni sezon öncesinde Kerem Aktürkoğlu’nun takımdan ayrılacağı yönünde iddialar kuvvetlenmiş durumdayken, taraftarlar Kerem’in takımdaki geleceğini bir hayli merak ediyordu.

Galatasaray’ın Avusturya kampında Anadolu Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, yeni sezon öncesinde merakla beklenen transfer süreci hakkında konuştu.


Kerem'den Avrupa açıklaması!

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, merakla beklenen transfer sürecini anlattı. Avrupa’ya transferi ile ilgili olarak konuşan Kerem Aktürkoğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Avrupa’da oynamayı tabii çok istiyorum ama bu sadece benim inisiyatifimde olan bir konu değil. Avrupa'da oynamayı çok istiyorum. Kulübün de menfaatleri doğrultusunda ilerlemek iki taraf için çok doğru bir karar olur. İki taraf için de olumlu bir süreç olursa, tabii ki Avrupa'da oynamak isterim. Ancak sürecin ne getireceğini bilemiyorum. O yüzden sadece Galatasaray'a odaklandım, Galatasaray'ın başarısı için buradayım. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal