Galatasaray'da Burak Elmas, takımın eski teknik adamı Fatih Terim'i Barcelona maçına davet etti!

UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile oynanacak olan maça kulüp başkanı Burak Elmas, takımın eski teknik adamı Fatih Terim'i ve eşi Fulya Terim'i gönderdiği mektupla davet etti.

08.03.2022-10:54 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-11:07)

10 Mart Perşembe günü TSİ ile 23.00'te UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmasında İspanyol ekibi Barcelona'nın konuğu Galatasaray olacak. Zorlu maç öncesinde ise nefesler tutuldu. Karşılaşma büyük bir heyecanla beklenilmeye başlanmışken maç öncesinde çok kritik gelişmeler yaşanıyor. Oynanacak olan zorlu maç öncesi Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim ve eşi Fulya Terim'i gönderdiği mektup ile perşembe günü Camp Nou'da oynanacak olan Barcelona - Galatasaray maçına davet etti. 

Ortaya çıkan davet büyük ilgi çekti

Galatasaray'da yakın zamanda Fatih Terim ile Burak Elmas arasında yaşananlar gündeme bomba gibi düşmüştü. İkili arasında yaşananlar sonrasında Fatih Terim takım ile yollarını ayırmıştı. Fatih Terim'in, Galatasaray'dan ayrılması nedeniyle sarı kırmızılıların Başkanı Burak Elmas'a taraftarlardan yoğun tepkiler gelmişti. Yaşananların ardından Burak Elmas ile Fatih Terim arasında oldukça sıcak bir gelişme yaşandı.

Burak Elmas, Fatih Terim'i özel bir mektupla zorlu Barcelona maçına davet etti. Ortaya çıkan bu davet sosyal medyada büyük yankı uyandırmış oldu.

Burak Elmas, Fatih Terim'e davetiye yolladı.

Gruplarda büyük başarı elde etmişti

Fatih Terim yönetiminde Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde namağlup bir şekilde grubunu lider olarak tamamlamıştı. Bu başarı gerek Türk futbolunda gerek yurt dışında büyük alkış almıştı. Gruplarda elde edilen başarı sonrasında Barcelona karşısında nasıl bir performans ortaya konacağı merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal