Galatasaray'da Burak Elmas, başkanlıktan ayrılmadan önce büyük bir jest yaptı!

Galatasaray'da gerçekleştirilen mali genel kurulda ibra edilmemesi dolayısıyla yeniden adaylığının önü kapanan Burak Elmas, görevi bırakmadan önce geçmişe dönük ödemeler yaptı.

02.04.2022-13:17 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-13:26)

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, seçim kararı almasına yeni yıl bütçesinin onaylanmamasına rağmen geçmişe dönük ödemelerde bulundu. Burak Elmas bu anlamda sarı kırmızılıları büyük bir dertten kurtarmış oldu. 

Elini cebine attı

Kulüpler, 31 Mart'ta, UEFA ve Ulusal Kulüp Lisans başvurusu yapabilmek için belgelerini Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim ettiler. Bu anlamda kulüplerin geçmişe dönük olarak personele, kulğplere kesinleşmiş borcunun bulunmaması, sigorta ve vergi ödemelerin tamamlanması ya da yapılandırılması gerkemekteydi. 31 Aralık'a kadar olan bu borçların, 31 Mart tarihine kadar kapatılması, 'Kulüp Lisans Talimatı' için yeterli bulunmuştu. Dolayısıyla Galatasaray'ın geçtiğimiz ay sonuna kadar 95 milyon liralık ödemede bulunması lazımdı. Son alınan bilgilere göre ibra edilmeye ve Galatasaray'ı olağanüstü seçime taşıyan Burak Elmas, büyük bir sorumluluk aldı ve sarı kırmızılıların lisans yönünden sıkıntı yaşamaması için bu parayı gerekli yerlere ödemede bulundu.

Burak Elmas borçları ödedi.

Borçsuzluk yazısı alınmış oldu

Pandemi sonrasında gelirlerinde büyük düşüş yaşayan, yeniden yapılanma çerçevesinde birçok gelirine temlik konulan takımlar, ödeme güçlüğü yaşıyordu. Buna rağmen Burak Elmas, gereken paranın bulunmasını sağladı ve sorun ortadan kalkmış oldu. Borçsuzluk yazısına kavuşan Galatasaray lisans başvurusunu alabildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal