Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, ibra edilmemesi ve başkanlık seçimi hakkında ilk kez konuştu

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, seçim konusunda kulübün önünü açtık, umarım hayırlısı olur diyerek ibra edilmemesinin ardından gidilecek olan seçim hakkında konuştu.

31.03.2022-11:15 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-11:22)

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Galatasaray Spor Kulübü'nün kongresinde mevcut Başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi nedeniyle sarı kırmızılı kulüp başkanlık seçimine gitme yönünde karar almıştı. Seçim tarihi belli olan Galatasaray'da beklemeye geçildi.

Burak Elmas'dan ibra ve seçim açıklaması!

68. Gillette Milliyet Yılın Sporcucu Ödül Töreni'ne katılan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, basın mensupları ile tören öncesinde bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Merakla beklenen ibra edilmemesi ve seçim konusunda söyledikleriyle büyük ses getirdi. Burak Elmas, yaptığı açıklamalarda ;

Burak Elmas ibra ve seçim açıklaması

' Türk sporuna hizmet edenleri onurlandıran bir organizasyon. Çünkü bizler teşvik konusunda iyi işler çıkaramayan bir ülkeyiz. Ama bu tören, bu sporcularımızın onurlandırılmasıyla taçlandığı bir gece. Uzun bir süredir devam ediyor. Çok anlamlı bir tören. O yüzden burada olmaktan çok mutluyum. Şu anda Olağan Mali Genel Kurul'da idari olarak ibra edilmememiz ile ilgili söyleyecek bir şey yok. Galatasaray Genel Kurulu bir karar verdi. Galatasaray zor bir dönem geçiriyor. Buradan en kuvvetli şekilde Galatasaray’ı çıkarmak çok önemli. Üzerimize düşen ne görev varsa, görevimizin son gününe kadar yapmaya devam edeceğiz. Burada alınan kararın gereği olarak seçim kararı aldık. Galatasaray Genel Kurulu’nun verdiği kararın gereğini yaptık ve Galatasaray’ın önünü açtık. Bundan sonra da umarım, Galatasaray için çok hayırlı şeyler olur. Biz Galatasaraylıyız. Bunu hep söylemiştim zaten. Galatasaray için çalışmaya, endişelenmeye, başarılı olduğu zaman sevinmeye her Galatasaraylı gibi devam edeceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal