Galatasaray'da Ahmet Musa Gelişmesi!

Andone’yi yollayacak olan sarı- kırmızılılar, transfer çalışmalarına erkenden başladı. Nijerya medyasına göre Galatasaray, daha önce çok isteyip alamadığı Ahmed Musa’yı bu defa kiralamaya yakın.

09.05.2020-13:11 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-13:09) Galatasaray'da Ahmet Musa Gelişmesi!

CSKA Moskova’da yer aldığı dönemde Galatasaray’ın transfer hedefinde olan, Leicester City’ye 19.5 milyon euroya transfer olmasının sonrasında da sonraki senelerde istenmeye devam eden Nijeryalı oyuncu, bu defa sarı- kırmızılı formayı giyebilir. 2018’de Leicester’dan Al Nasr Riyad’a 16.5 milyon euroya giden Ahmet Musa, Avrupa’ya tekrar dönmeyi planlıyor. Nijerya medyasına göre bu isteğini takımına da bildiren 27 yaşındaki golcü, kiralık olarak gidebilir. Suudi Arabistan kulübüyle 2022’ye kadar sözleşmesi devam eden Ahmed Musa için Galatasaray’ın futbolcuya teklif yapmaya hazır olduğu aktarıldı.

İKİ POZİSYONDA OYNAYABİLİYOR

Bu sezon oynadığı 22 karşılaşmada 2 gol, 5 asistlik katkı sağlayan Ahmed Musa, her iki kanadın yanı sıra forvette de görev yapıyor. Nijerya medyasının yanı sıra Suudi Arabistan’da da yapılan haberlerde Galatasaray’ın yaz aylarında iletişime geçip resmi teklif vereceği ifade edildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal