Galatasaray transferde gündemine Marko Arnautovic'i aldı!

Galatasaray'dan dikkat çeken transfer hamleleri gelirken sarı kırmızılı kulübün son olarak ise 33 yaşındaki Avusturyalı santrafor Marka Antautovic ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Futbolcu ile sıcak temasa geçildiği aktarılmakta.

20.07.2022-09:08 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-09:38)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yeni sezon öncesi flaş hamleler gelmeye devam ediyor. Kadrosuna kattığı isimlerle büyük yankı uyandıran takımda son olarak gündeme gelen oyuncu ise Avusturyalı yıldız Marko Arnautovic oldu. Sarı kırmızılıların oyuncu ile oldukça yakından ilgilendiği ve transferini bitirmek için önemli bir yol harcadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Temasları hızlandırdılar

Galatasaray yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına büyük hız verirken gelecek dönem forvete de etkili bir ismi almak istiyor. Bu anlamda gündeme gelen oyuncu ise Artautovic oldu. Sarı kırmızılıların yıldız santrafor ile oldukça yakından ilgilendiği ve transferini bitirmek için önemli bir mesafe katettiği aktarılmakta. Oyuncuyla ilgili gelişmeler oldukça ilgi çekmiş durumda.


Taraftarları heyecanlandırdı

Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler sarı kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırmış durumda. Avusturyalı oyuncunun da transfere sıcak baktığı ve kendisine olan ilgiden oldukça memnun olduğu ifade edilmekte. 

Kariyeri dikkat çekmekte

Futbola Avusturyanın Wien takımında başlayan oyuncu ardından Rapid takımının yolunu tuttu. Oyuncunun sonraki adresi ise Twente oldu. Twente'de sergilediği başarılı performansla o dönem Inter'in yolunu tuttu. Inter sonrasında ise W. Bremen, Stoke City, West Ham ve Çin'in SIPG takımına gitti. Oyuncunun son adresi ise İtalyan ekibi Bologna oldu. 33 yaşındaki tecrübeli yıldız ana mevkisi olan santrafor dışında sağ kanat ve sol kanat olarak görev alabiliyor. Oyuncunun son olarak adı transferde ise Galatasaray ile anılmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal