Galatasaray Leo Dubois transferini bitirdi mi? Sarı kırmızılılar yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı

Uzun süredir sağ bek arayışında olan sarı kırmızılı ekip, Fransa Lig 1 ekiplerinden Olympique Lyon'un sağ beki Leo Dubois ile anlaştı. Galatasaray'ın oyuncunun transferini resmi olarak kısa süre içerisinde duyurması beklenmekte.

19.07.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-16:45)

Sezon öncesi hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatsaray'da transfer harekatları devam ediyor. Sacha Boey'in gitmesi beklenirken sağ bek mevkiisi için Fransız oyuncu Leo Dubois ile anlaşmaya vardı.


Fransız yıldız ile 3 yıllık anlaşma

Tecrübeli sağ bek oyuncusu ile bir süredir görüşmelere devam eden Galatasaray, oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fransız oyuncunun yarın İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 3 yıllığına sarı kırmızılı yapacak olan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Söz konusu transfer için Galatasaray, Olympique Lyon'a 2.5 milyon euro, 27 yaşındaki oyuncu için ise yıllık 1.8 milyon euro vereceği öğrenildi. 

İlk defa yurt dışına çıkıyor

Kariyerine 2009 yılında Nantes'in altyapısında başlayan ve uzun yıllar Nantes forması terleten Dubois, 2018 yılında bedelsiz olarak Lyon'a transfer olmuştu. Futbolcu bu anlamda ilk kez yurt dışında forma terletecek.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal