Galatasaray'dan ayrılan Mostafa Mohamed Fransız ekibi Nantes ile transferde anlaşmaya vardı!

Galatasaray'daki durumu yılan hikayesine dönen Mostafa Mohamed ile ilgili kritik gelişme yaşandı. Futbolcu Fransız ekiplerinden Nantes ile transferde anlaştı. Mısırlı oyuncunun kısa süre içerisinde yeni takımıyla sağlık kontrollerine girmesi söz konusu.

19.07.2022-14:51 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-14:58)

Sarı kırmızılılarda bir dönem daha sona ermekte. Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed ile ilgili çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın Mısırlı oyuncusu Mostafa Mohamed'in Fransız ekibi Nantes ile transferde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yaşanan gelişme gündeme oturdu.

Resmi açıklama bekleniyor

Galatasaray'dan ayrılan Mostafa Mohamed'in yeni takımıyla yapılacak olan anlaşmada ise ayrıntıların kısa sürede belli olması aktarılmakta. Oyuncunun kısa süre içerisinde Fransa'ya giderek sağlık kontrolünden geçmesi ve sonrasında resmi sözleşmeye imza atması söz konusu.


Büyük umutlarla gelmişti

Galatasaray'a çok büyük umutlarla Mısır ekibi Zamalek'ten gelen futbolcu sergilediği performansla gerek Galatasaray'ın gerek diğer taraftarların dikkatini çekmişti. Fakat oyuncu bu sezon gösterdiği performans ve takımdaki tutumuyla eleştiri konusu olmuştu. Oyuncu son olarak ise Fransız ekiplerinden Nantes'ın yolunu tuttu. Futbolcuyla ilgili gelişmeler ise yakından takip edilmekte. ,

Oyuncunun başarıları

Futbolcu kariyerinde 1 kez Zamalek takımı ile Mısır'da şampiyonluk yaşadı. 1 kez ise Mısır Kupası'nı kazandı. Ayrıca 1 kez Mısır Süper Kupası'nı kazandı. Ayrıca milli takımı ile Afrika Şampiyonluğu mutluluğu yaşadı. Oyuncunun bu başarıları oldukça dikkat çekmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal