Ricardo Quaresma Galatasaray'ın yeni transferi Sergio Oliveira'nın takıma çok faydalı olacağını söyledi

Eski Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma, Galatasaray’ın yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Sergio Oliveira’nın sarı kırmızılı ekipte çok başarılı olacağına inandığını, çok iyi bir transfer olduğunu söyledi.

19.07.2022-11:17 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-11:17)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni teknik direktör Okan Buruk ve Başkan Dursun Özbek eşliğinde transfer çalışmalarını da sürdüren Galatasaray geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcu Sergio Oliveira’yı kadrosuna katmıştı.

Galatasaray, 30 yaşındaki Portekizli futbolcu Sergio Oliveira’nın transferini geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Sarı kırmızılılar Porto’dan transfer ettiği Sergio Oliveira için 3 Milyon Euro bonservis ücreti ödedi.

Quaresma Portekiz basınına konuştu!

Beşiktaş’ın Portekizli eski yıldızı Ricardo Quaresma, Galatasaray’ın yeni transferi Sergio Oliveira hakkında Portekiz basınından O Jogo’ya açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.
Eski Beşiktaşlı Galatasaray’ın transferi hakkında konuştu.


Ricardo Quaresma, Galatasaray’ın Sergio Oliveira’yı kadrosuna katarak transferde çok önemli bir hamle yaptığına dikkat çekerek sarı kırmızılı taraftarları da heyecanlandırdı. Quaresma, Galatasaray’ın Sergio Oliveira transferiyle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Galatasaray’ın yeni sezon öncesinde kadrosuna Sergio Oliveira’yı katması gayet iyi bir hamle oldu. Sergio Oliveira tabii ki Galatasaray'da başarılı olacaktır. Oliveira, kaliteli ve güçlü mentaliteye sahip bir futbolcu. Bunu oynadığı her yerde gösterdi. Bu yüzden Sergio’nun Galatasaray’da başarılı sezonlar geçireceğini düşünüyorum. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.


Sergio Oliveira’nın dikkat çeken kariyeri

Galatasaray’ın 30 yaşındaki yeni transferi Sergio Oliveira, geçtiğimiz sezonda Porto’dan kiralık olarak İtalyan ekibi Roma’ya gönderilmişti. Roma formasıyla geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşayan Sergio Oliveira, 21 karşılaşmada forma giyme şansı yakalarken bu maçlarda 3 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı. Ayrıca Sergio Oliveira, Portekiz ekibi Porto’da da dikkat çeken bir kariyere sahip oldu. 173 karşılaşmada Porto forması giyen Sergio Oliveira 39 gol ve 24 asistlik bir katkıyla oynamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal