Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Fenerbahçe Derbisinde Rekor Kırmak İstiyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde rekor kırmak istediği ortaya çıktı.

21.11.2021-14:22 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-14:22) Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Fenerbahçe Derbisinde Rekor Kırmak İstiyor!

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 19:00'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde geri sayım başladı.

Bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinini sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim için farklı bir önem taşıdığı ortaya çıktı.

SERİYİ 9 MAÇA ÇIKARMAK İSTİYOR!

Fenerbahçe'ye karşı Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 8 karşılaşmayı kaybetmeyen Galatasaray'ın bu akşam oynayacağı karşılaşmayla birlikte bu seriyi 9 maça çıkarmak istediği öğrenildi.

EN SON REKOR 1966 YILINDA...

Son olarak 24 Nisan 1964 ile 13 Kasım 1966 tarihleri arasında dönemin Galatasaray Teknik Direktörü Gündüz Kılıç, tam 9 maç boyunca ezeli rakibine yenilmemiş ve o tarihten bu yana bu rekoru elinde bulundurmaktaydı.

REKORA ORTAK OLMAK İSTİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe derbisinden galibiyetle ayrılan eski teknik direktör Gündüz Kılıç'ın bu rekoruna ortak olmak istediği ortaya çıktı.

2012 YILINDAN BERİ...

Fenerbahçe'ye karşı oynanan derbi mücadelesinde yeni stadyumunda Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde son mağlubiyetini 22 Nisan 2012 tarihinde alan Galatasaray, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

DERBİLERDE MUHTEŞEM PERFORMANS

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2012 yılında 2-1 mağlup oldukları derbinin ardından yeni stadyumlarında oynadıkları 10 derbi karşılaşmasında 5 galibiyet ve 5 beraberlik alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal