Manchester United'da Ole Gunner Solskjaer Dönemi Resmen Sona Erdi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, alınan kötü sonuçların ardından Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer'in görevine son verildiğini açıkladı.

21.11.2021-14:23 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-14:34) Manchester United'da Ole Gunner Solskjaer Dönemi Resmen Sona Erdi!

İngiliz ekibi Manchester United'da çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. İngiliz devinde son zamanlarda alınan kötü sonuçların ardından gerek Manchester United yönetiminin gerek Manchester United taraftarının çok büyük tepkisini çeken Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı. Yaşanan bu gelişme futbol dünyasının gündemine bomba gibi düştü.

MANCHESTER UNİTED AYRILIĞI DUYURDU

İngiliz ekibi Manchester United yaptığı açıklamada, sosyal medya hesaplarından 'Her şey için teşekkürler Ole' ifadelerine yer verdi. Yapılan açıklama öncelikle Manchester United taraftarlarının olmak üzere tüm futbolseverlerin çok büyük dikkatini çekti.
İngiltere Premier Lig'de oynadığı son 7 karşılaşmada 5 yenilgi ve 1 beraberlik ve 1 de galibiyet alan Manchester United'da yönetim, dün oynanan ve 4-1 kaybedilen Watford maçının ardından Norveçli teknik adam ile yolları ayırma kararına vardı.
Manchester ekibinde bugün yapılan resmi açıklamada teknik adam ile yola devam edilmeyeceği belirtililirken, 'Her şey için teşekkürler Ole. Kulüp tarihindeki yeri, sadece bir oyuncu olarak değil, aynı zamanda harika bir adam ve bize birçok harika anlar yaşatan bir menajer olarak kalacaktır. Solskjaer, Manchester United ailesinin bir parçası olarak Old Trafford'da sonsuza kadar hoş karşılanacak'. ifadelerine yer verdi.

MANCHESTER UNİTED'DA ALINAN KARAR BÜYÜK SES GETİRDİ

İngiliz ekibi Manchester United'ın, Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer ile yola devam etmeme kararı gerek İngiliz futbolunda gerek dünya futbolunda çok büyük yankı uyandırdı. Alınan karar futbolseverlerin sosyal medyadan çok büyük ilgisini çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal