Galatasaray'ın Eski Yıldızı Wesley Sneijder'in Fenerbahçe Derbisiyle İlgili Skor Tahmini Dikkat Çekti!

Gakatasaray'ın eski Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Hollandalı yıldız derbiyle ilgili skor tahmininde de bulunurken verdiği skorla dikkat çekti.

21.11.2021-13:50 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-14:04) Galatasaray'ın Eski Yıldızı Wesley Sneijder'in Fenerbahçe Derbisiyle İlgili Skor Tahmini Dikkat Çekti!

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe dev derbide kozlarını paylaşacak. Derbi iki takım için çok büyük önem taşıyor. Zorlu derbiden önce iki takım da mutlaka üç puan almak için sahaya çıkacak. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin mutlaka kazanmak istediği maç çok büyük önem taşırken karşılaşmadan önce futbolseverler büyük bir heyecana kapılmış durumdalar. Derbiyle ilgili önemli isimlerden de açıklamalar geliyor. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbiyle ilgili son olarak Galatasaray'ın Hollandalı eski yıldızı Wesley Sneijder'den çok dikkat çekecek açıklamalar geldi. Eski yıldız derbiyle ilgili yaptığı skor tahminiyle de dikkatleri üzerine çekti.

WESLEY SNEİJDER'DEN DİKKAT ÇEKEN DERBİ SKORU TAHMİNİ

Galatasaray'ın 6 yıl evvel Fenerbahçe ile oynadığı derbide takımının gollerini kaydeden Hollandalı eski yıldız, Galatasaray'ın derbiden zaferle ayrılacağını düşünüyor. Emekli yıldız maçla ilgili yaptığı açıklamada 'Biliyorum ki Galatasaray, evinde oynayacağı ve taraftarının desteğini hissedeceği için bu maçı kazanacaktır. Seyirci baskısı ile Galatasaray'ın 1-0 maçı kazanacağını düşünüyorum'. şeklinde açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcunun maç ile ilgili tahmini ve derbi ile alakalı açıklamaları özellikle Galatasaraylı taraftarların çok büyük ilgisini çekti.

WESLEY SNEİJDER FENERBAHÇE DERBİSİNDE ATTIĞI GOLLERLE HAFIZALARA KAZINDI

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, 18.10.2014 tarihinde Galatasaray'ın, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçta o dönem Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e uzaktan attığı şık gollerle derbi tarihinde hafızalara kazınmıştı. Hollandalı eskiğ futbolcu attığı gollerden sonra adeta Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal