Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Derbi Öncesi Toplantı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 19:00'da oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcularıyla toplantı gerçekleştirdi.

21.11.2021-13:45 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-13:45) Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Derbi Öncesi Toplantı!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan derbi mücadelesinde Galatasaray, NEF Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Derbi mücadelesinin heyecanı haftalar önceden başlarken iki ekibin nasıl bir oyun sergileyeceği merak içerisinde beklenmişti.

Özellikle Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın takımın başına geldiği günden beri oynattığı 3'lü savunma oyunundan vazgeçip vazgeçmeyeceği büyük bir merak konusu oluyor.

FATİH TERİM'DEN FUTBOLCULARLA TOPLANTI!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 19:00'da oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Teknik Direktör Fatih Terim'in Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcularıyla yapmış olduğu toplantıda ;

' Rakip ister üçlü, isterse dörtlü savunmayla çıksın, hiç önemli değil. Asıl önemli olan bizim nasıl oynayacağımız. Fenerbahçe'nin topla oynayan takımlar karşısında zorlandığını görüyoruz. Top hep bizde kalmalı. Sabırlı olmalıyız, bol bol pas yapmalıyız. Hafta boyunca bunlar üzerinde çalıştık. Hem hücumda hem de savunmada duran toplarda konsantrasyonu hiç bozmamalıyız. Galatasaray için Fenerbahçe maçlarının önemi büyüktür. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadelede edeceğinizi biliyorum. Daha önce rakibimizi defalarca mağlup ettik. Yine yaparız! Bu galibiyet bize büyük güç katacak. Onun için sizden 90 dakika mücadele etmenizi istiyorum. ' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal