Manchester United'ın Yıldız Futbolcusu Cristiano Ronaldo'dan Dikkat Çekecek Açıklamalar Geldi!

Manchester United ve geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan Cristiano Ronaldo ses getirecek açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldızın açıklamaları futbol dünyasında büyük ses getirdi.

23.10.2021-14:38 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-14:54) Manchester United'ın Yıldız Futbolcusu Cristiano Ronaldo'dan Dikkat Çekecek Açıklamalar Geldi!

Yaz transfer döneminde Juventus'tan Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo eski takımına transferi ile çok büyük ses getirmişti. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo hakkında çok sıcak yeni gelişmeler yaşanıyor. Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, geleceği ile ilgili çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

CRİSTİANO RONALDO'NUN AÇIKLAMALARI BÜYÜK SES GETİRDİ

Cristiano Ronaldo yaptığı açıklamada, "Ben bireysel performansımı konuşmak istemiyorum, her zaman takımı öne koyarım. Bir şeyleri birlikte kazanmak, tek başına kazanmaktan çok daha kolaydır. Buna inanıyorum, bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Takımda herkes rolünün farkında olmalı. Ben takımdaki rolümü biliyorum. Benim görevim goller atmak, takıma tecrübemle yardım etmek ve oyunu anlamak. Herkes takım için fedakarlık yaparsa, daha iyi bir takım oluruz. Arkamızda harika taraftarlar var, harika bir stadımız var, harika bir takımımız var. Böyle devam etmeliyiz." ifadelerine yer verdi.

CRİSTİANO RONALDO EMEKLİLİĞİ İLE İLGİLİ DE KONUŞTU

Portekizli Cristiano Ronaldo emekliliği ile ilgili, Portekiz Milli Takımı'ndan neden emekli olayım ki, henüz zamanım gelmedi. Bunun kararını ben vereceğim. Eğer artık koşamayacağımı, şut çekemeyeceğimi, gücümün gittiğini hissedersem olabilir. Ancak bu konularda hala başarılıyım, devam etme konusunda motive durumdayım." şeklinde açıklamada bulundu.

Açıklamalarına devam eden Portekizli Cristiano Ronaldo, "Ana kelime, motivasyon. İşimi yapmak, insanları mutlu etmek, ailemi mutlu etmek, taraftarları ve kendimi mutlu etmek için motivasyonumu koruyorum. Daha iyi olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan, en çok galibiyet alan, en çok asist yapan. Her şeyi en çok yapan oyuncuyum. Böyle devam etmek istiyorum. Futbol oynamayı seviyorum, insanları mutlu etmek hoşuma gidiyor." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal