Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Sivasspor mağlubiyeti sonrası sitem etti!

Galatasaray'ın dün kendi evinde Sivasspor'a 3-2 kaybetmesinin ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Domenec Torrent'den çarpıcı açıklamalar geldi. Teknik adam göreve geldiğinden beri kulüpte yaşananları eleştirdi.

02.05.2022-08:38 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-08:48)

Süper Lig'de dün Galatasaray ile Sivasspor arasında heyecanı yüksek bir karşılaşma oynandı. Oynanan mücadele bol gole sahne olurken maç Sivasspor'un 3-2'lik galibiyeti ile son buldu. Maç sonrasında ise sarı kırmızılıların teknik adamı Domenec Torrent çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teknik adamın açıklamaları bu anlamda gündem olmuş durumda.

Mağlubiyeti değerlendirdi

Teknik adam maç sonrasında yaptığı açıklamada, 'Düzensiz ve maalesef diyebileceğimiz bir maç oldu. 3 tane top içeri girdi, Muslera durduramadı. Bütün oyunculara hafta boyunca orta açtıklarını, kornerler ve serbest vuruşlardan ikinci topları söyledik. Üçüncü golü söylemeyeceğim, şansaydı. Sıkıntı yok, kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur ve ben de bunu kabul etmek zorundayım. Altay maçında da ilk yarı söyledim, ilk yarı 5 tane yakaladık ama atamadık. Yine aynı oldu. Sivasspor 1,5 kere geldi, 3 tane attı' ifadelerine yer verdi.


Kulübün içinde bulunduğu durumu aktardı

Domenec devam eden açıklamalarında ise, 'Bir gün isterseniz size açıklarım. Hem içeride ve hem dışarıda kulübü nasıl bulduk... Belki o zaman anlarsınız.. Kulüp tamamen geldiğimizde boş haldeydi. Analist yok, yangından mal kaçırır gibi! Bir anda üç maça çıktık. Oyuncular, kulübün en büyük değerleri. Kulübü boş bulduk ve onlarla 1,5 ay elimizden geleni yaptık. Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız. Kötü durum. 'dur' demek gerekiyordu, bunu başardık. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu. Her gün bu şekilde...' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Açıklamaları çok konuşuluyor

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in yaptığı açıklamalar sosyal medyada geniş yankı uyandırmış durumda. Özellikle sarı kırmızılı taraftarlar teknik adamın eleştirilerine yoğun ilgi gösterdi. Bazı taraftarlar hocaya destek verirken bazıları ise eleştirilerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal