Galatasaray Karim Hafez İle Görüşüyor!

Bu sezona erken başlayacak olan Galatasaray, transfer çalışmalarını da hızlıca tamamlamak istiyor. Sol bek transfer için ise rota Mosatafa Mohamed'in yoğun ısrarı üzerine Karim Hafez'e çevirildi.

05.07.2021-16:05 - (Son Güncelleme: 05.07.2021-16:05) Galatasaray Karim Hafez İle Görüşüyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PSV Eindhoven ile oynayacağı karşılaşma nedeniyle sezonu erken açacak.

Sezonu erken açacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, yapılacak olan transferlerinde takıma erken katılmasını istiyor. 

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile görüşmede bulunan Fatih Terim, transferlerin erkenden kampa katılmasının çok önemli olduğunun altını çizerken iletmiş olduğu transfer listesindeki isimler ile ilgili temaslar sürüyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray kadrosuna katılan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in yoğun ısrarları sonrasında sarı kırmızılı ekip Mısırlı sol bek oyuncusu Karim Hafez ile temasa geçti.

Mostafa Mohamed'in Mısır Milli takımından tanıdığı ve uzun süredir arkadaşlığı olduğu Karim Hafez'e talip olarak takıma önemli bir katkı yapabileceğini söylediği öğrenildi.

Türkiye macerasına Medipol Başakşehir'e gerçekleştirdiği transfer ile başlayan Karim Hafez sonrasında Kasımpaşa ve son olarak Yeni Malatyaspor'da forma giymişti. 

25 yaşındaki genç oyuncu Karim Hafez, Türkiye'de Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir formaları ile 72 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 13 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Mısır Milli takım kadrosuna ise yeni katılmaya başlayan Karim Hafez, bu zamana kadar 7 karşılaşmada forma şansı bulurken gol veya asist katkısı üretememişti.

Mısırlı oyuncu için Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor yönetimi ile temaslara geçen Galatasaray yönetimi 1 milyon euroluk bir bonservis ve sonraki satıştan pay vererek transferi tamamlamak isterken Karim Hafez'in Galatasaray'da forma giymeyi çok istediği öğrenilirken anlaşma şartlarının oluşması için Yeni Malatyaspor yönetimi ile görüştüğü öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal