Galatasaray Mostafa Mohamed'in Sakatlığı Hakkında Bilgi Verdi!

Geçtiğimiz günlerde hazırlık karşılaşmasında sakatlanarak oyundan sedye ile alınan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in sakatlığının çok ciddi olduğu konuşuluyordu. Kulüp doktoru Mohamed'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu...

03.07.2021-19:27 - (Son Güncelleme: 03.07.2021-19:27) Galatasaray Mostafa Mohamed'in Sakatlığı Hakkında Bilgi Verdi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynayacağı PSV karşılaşması nedeniyle sezonu erken açacak olurken geçtiğimiz günlerde Romanya Ligi ekiplerinden Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanarak sedye ile oyun alanının kenarına gelen Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in sakatlığı sarı kırmızılı yönetim ve taraftarları çok endişelendirmişti.

Karşılaşmanın ardından sakatlığının ciddi olduğu konuşulan Mostafa Mohamed'den gelecek olan haberi dört gözle bekleyen Galatasaray taraftarı kulüp doktorundan gelen açıklamayla derin bir nefes aldı.

Mısırlı oyuncunun sağlık durumunun çok ciddi olduğu konuşulurken oyuncunun Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynanacak olan PSV karşılaşmasını kesin olarak kaçıracağı ve hatta Spor Toto Süper Lig'de de birkaç hafta forma giyemeyeceği konuşuluyordu.

Galatasaray takım doktoru Yener İnce, Mostafa Mohamed'in sağlık durumu hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kötü bir darbe aldı. Darbeye bağlı olarak dizinde bir esneme oldu. Bağlarda herhangi bir kopma ve benzeri bir şey olmadı. Ancak esnemenin ve kemik ödeminin getirdiği sınırlamaları var. Bunları aşmaya çalışıyoruz. Günbegün daha iyiye gidiyor. Bugün kendisiyle özel bir program dahilinde çalıştık. Aldığımız reaksiyon son derece iyi. İnşallah böyle giderse beklenenden önce bizimle beraber olması mümkün olacak. Önümüzdeki hafta içinde bir değerlendirme yaparak daha güzel şeyler söyleyeceğiz. ' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray kadrosuna katılan Mostafa Mohamed, 17 karşılaşamada forma şansı bulurken kaydettiği 9 gol ile dikkat çekmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal