Mbwana Samatta Fenerbahçe'de Kalacağını Açıkladı!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Mbwana Samatta'nın takımdan ayrılmasını bekleyen taraftarlar golcü oyuncudan gelen haber ile adeta yıkıldı.

03.07.2021-18:52 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:51) Mbwana Samatta Fenerbahçe'de Kalacağını Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe önceki sezonda ligin son haftasına kadar devam eden şampiyonluk yarışında kupayı ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptırmıştı.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon birçok oyuncu eleştiri oklarının hedefi haline gelirken kuşkusuz bu eleştirilerden en çok nasibini alan isim Tanzanyalı forvet Mbwana Samatta olmuştu.

Geçtiğimiz sezon kaçırdığı goller ve formsuz performansı ile adeta çılgına çeviren Samatta'nın takımdan ayrılması için transfer döneminde gözleri haberlerde olan Fenerbahçe taraftarları Tanzanyalı golcü Samatta'nın açıklamaları sonrasında sinir krizleri geçirdi.

28 yaşındaki Mbwane Samatta geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin gol umudu olarak sahaya sürülürken forma şansı bulduğu 30 karşılaşmada sadece 6 gol kaydedebilmişti.

Mbwana Samatta, transfer süreci ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Ben buradayım, forma rekabetinde ben de varım. Belçika'dan gelen teklifler benim beklentilerimi şimdilik karşılamıyor. Bundan sonra tüm konsantrasyonumu Fenerbahçe için verececeğim.  ' ifadelerini kullandı.

Geride bıraktığımız sezon öncesinde İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'dan tam tamına 6 milyon euroluk bonservis ücreti ile gelen Mbwane Samatta, kendisi için ödenen bonservis ücretinin çok yüksek olduğu düşüncesiyle sık sık gündeme gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal