Aaron Boupendza Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç uzun süreler boyunca konuşulacak olan bir transfere imza attı. Özel uçağı ile aniden Hatay'a giderek Aaron Boupendza transferini tamamlayan başkanın bu hamlesi çok konuşulacak.

03.07.2021-18:14 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:17)

Forma giydiği 36 Süper Lig karşılaşmasında rakip filelere 22 gol göndererek sezonu gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza hem Avrupa kulüplerinin hem Süper Lig'de 4 büyüklerin ilgisini çekmişti.

RUS KULÜBÜ İLE ANLAŞMA İPTAL OLMUŞTU

Atakaş Hatayspor kulübü geçtiğimiz sezonun devre areasında Rusya ekibi Krasnodar'ın Aaron Boupendza için ilettiği 8 milyon euroluk teklifi öncesinde kabul etmiş ancak oyuncusunun Rusya'ya gitme fikrine sıcak bakmaması nedeniyle bu transfer ilerleyen günlerde suya düşmüştü.

Özellikle Spor Toto Süper Lig'de 4 büyük kulübün Boupendza transferinde ısrarcı olduğu gözlemlenirken Atakaş Hatayspor kulübü ise oyuncusu için bonservis bedeli olarak en az 10 milyon euro düşündüklerini belirtmişti.

10 MİLYON EURO İSTENMİŞTİ

Hataysporlu yöneticiler Aaron Boupendza'yı isteyen kulüpler ile ilgili ; ' 10 milyon euroyu getiren Boupendza'yı alır ifadesini kullanmıştı. ' ifadeleri ile oyuncuyu isteyen kulüplere net bir şekilde mesaj vermişti.

İTALYANLAR İŞİ BİTİRMİŞTİ

Aaron Boupendza'nın transferi için geçtiğimiz günlerde İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta ve Fiorentina'nın transfere dahil olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında teklif edilen 8 milyon euroluk ücretin üstüne çıktığı iddia edilmişken Boupendza'nın önümüzdeki sezon içerisinde İtalya'da oynamasına kesin gözle bakılırken transferde beklenmedik bir gelişme yaşanarak adeta kartlar yeniden dağıtıldı.

ALİ KOÇ ÖZEL UÇAĞI İLE HATAY'A GİTTİ

Aldığımız özel bir habere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un uçağı bugün öğle saatlerinde Hatay'a iniş yaptı. Hatay'da Aaron Boupendza transferi ile ilgili Hatayspor yönetimi ile görüşmelerde bulunan Ali Koç'un Aaron Boupendza'nın İtalya'ya imza atması an meselesiyken araya girerek hem oyuncuyu hem Hatayspor yönetimini bonservis ücretinde ikna ederek transferi tamamladığı öğrenildi.

Ali Koç'un Hatay Uçuşu

Bu sezon futbol şubesine herhangi bir yönetici atamayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önümüzdeki sezonda futbol takımı ile ilgili tüm konularla bizzat ilgileneceği öğrenilmişti.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Başkan Ali Koç'un bugün öğlen saatlerinde gittiği Hatay'da Aaron Boupendza transferini 10 milyon euro + takasta verilecek olan oyuncular ile bitirdiği öğrenildi.

Sarı lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un gerçekleştirdiği bu ani hamlede ise kulübün yeni teknik direktörü Vitoır Pereira'nın geçtiğimiz sezonda Aaron Boupendza'yı takip ederek bu sezon kadroda görmeyi çok istemesinin etkili olduğu da gelen bilgiler arasında yer almakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal