Edin Visca ve Fabio Borini Fenerbahçe Yolunda!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Vitor Pereira'yı takımın başına getirdi. Sarı lacivertlilerde tüm gözler transfere çevrilirken, kanat bölgesi için transferde hedefler belli oldu.

03.07.2021-17:53 - (Son Güncelleme: 03.07.2021-17:53) Edin Visca ve Fabio Borini Fenerbahçe Yolunda!

Geçtiğimiz sezonlarda göstermiş oldukları performansla Spor Toto Süper Lig'de fırtına gibi esen Edin Visca ve Fabio Borini'yi listeye alan Kanarya, iki isimden birini kadrosuna katacak.

Teknik direktör konusunu çözen Fenerbahçe, transferleri bitirmeyi hedefliyor. Bir kanat oyuncusu almayı planlayan sarı-lacivertliler uzun süredir gündeminde olan Edin Visca ile Fatih Karagümrük'ün yıldızı Borini'den birini renklerine bağlamak istiyor.

Medipol Başakşehir ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Visca, Fenerbahçe'nin ilk tercihi olurken, bonservisi konusunda sıkı pazarlıklar yapılıyor. Yönetim, Başakşehir ile anlaşamaması halinde rota Karagümrük'ün İtalyan yıldızına çevirecek.

Karagümrük'ten önce Verona, Milan, Sunderland, Liverpool, Roma, Swansea ve Chelsea gibi devlerin formasını giyen Borini'nin İstanbul ekibiyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

29 Mart 1991 tarihinde Bentivoglio'da dünyaya gelen Fabio Borini, altyapı kariyerinde Persiceto 85, Bologna FC ve Chelsea FC'de top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine Chelsea'de start veren deneyimli oyuncu daha sonra Swansea City, Parma, Roma, Liverpool, Sunderland, Milan, Hellas Verona ve Fatih Karagümrük kadrolarında yer aldı.

İtalya A Milli Takımı'nda 1 maça çıkan Borini, 18 maça çıktığı İtalya U-21 Milli Takımı'nda rakip fileleri 6 kez havalandırdı. İtalya U-19 Milli Takımı'nda 3 maçta 1 gol kaydeden deneyimli oyuncu, İtalya U-17 Milli Takımı'nda 6 maçta aynı gol sayısına ulaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal