Beşiktaş Rachid Ghezzal İle Anlaşma Sağladı!

Uzunca bir süredir Rachid Ghezzal transferi için İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, yılan hikayesine dönüşen transferde mutlu sona ulaştı.

03.07.2021-17:25 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-10:59) Beşiktaş Rachid Ghezzal İle Anlaşma Sağladı!

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Beşiktaş'ın sezona damga vuran kiralık oyuncusu Cezayirli Rachid Ghezzal'ın transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Geçtğimiz sezonu siyah beyazlılarda kiralık olarak geçiren Rachid Ghezzal, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda kazanılan şampiyonluklarda çok büyük bir rol oynamıştı.

BEŞİKTAŞ'TA YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLMİŞTİ!

Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 31 karşılaşmada 8 gol, 17 asistlik bir performans sergileyen Rachid Ghezzal, asist krallığı yaşadı sezonda aynı zaman yılın futbolcusu ödülünü kazanmıştı.

SERGEN YALÇIN ÇOK İSTİYOR

Sezonun bitişi ile birlikte Beşiktaş yönetiminin ve Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın transfer lsitesinde ilk sırada yer alan Rachid Ghezzal için siyah beyazlı yönetim vakit kaybetmeden kulübü Leicester City ile görüşmelere başlamıştı.

İLK GÖRÜŞME OLUMSUZ SONUÇLANMIŞTI

Bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de bulunan Rachid Ghezzal için Beşiktaş yönetiminin yaptığı ilk görüşmeler İngiliz ekibinin istediği yüksek bonservis ücreti nedeniyle olumsuz sonuçlanmıştı.

TRANSFER ÇIKMAZA GİRMİŞTİ

29 yaşındaki Cezayirli oyuncu için ilk teklifi kabul edilmeyen Beşiktaş, kulübü Leicester City ile görüşmelerini sürdürürken istenen 7 milyon euroluk bonservis ücreti nedeniyle transfer bir kez daha çıkmaza girmişti.

GHEZZAL BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYOR

Yaşanan bu süreçte Beşiktaş'ta kalmak istediğini sık sık kulübü Leicester City ile de görüşen Rachid Ghezzal'ın bu ısrarı transfer için çok önemli bir hal almaya başlamıştı. Leicester City, Ghezzal'ın bu ısrarcı tavrı karşısında oyuncunun sözleşmesinin bitimine 1 sene gibi bir süre kalması nedeniyle oyuncunun bir sonraki sezon bedelsiz olarak takımdan ayrılmasının daha büyük bir zarar teşkil edeceğini düşünerek bu sezon gerçekleşmesi istenen transfere yeşil ışık yakarak bonservis ücretinde indirime gitti.

ERDAL TORUNOĞULLARI İLGİLENİYOR

Beşiktaş yönetiminden Erdal Torunoğulları'nın yakından ilgilendiği transfer görüşmelerinde yapılan pazarlıklar sonucunda rakam 4-5 milyon euro seviyesine kadar inerken siyah beyazlıların Rachid Ghezzal transferini 4 milyon euroluk bonservis ücreti ile bitirmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

GHEZZAL İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Aynı zamanda Rachid Ghezzal ile maaş konusundaki görüşmelerinde anlaşma sağlayan Beşiktaş, oyuncunun ilk etapta talep ettiği 3 milyon euroluk maaş isteğinde ise 2.5 milyon euroda el sıkışarak oyuncuyu ikna etti.

LEİCESTER CİTY İKNA EDİLECEK

Rachid Ghezzal ile anlaşmanın sağlanmasının ardından kulübü Leicester City ile görüşmelerini iyice hızlandıran siyah beyazlıların en geç önümüzdeki hafta içerisine kadar Rachid Ghezzal transferini 4-5 milyon euroluk bonservis ücretini ödeyerek tamamlayacağı, oyuncunun maaşının da anlaşılğı üzere 2.5 milyon euro olacağı öğrenildi.

RESMİ İMZALAR ATILIYOR

Cezayirli oyuncunun önümüzdeki hafta içerisinde resmi imzaları atmasının ardından Beşiktaş'ın sezon öncesi kampına katılması bekleniyor.

Haber 365 Spor'u Twitterdan takip edebilmek için linke tıklayınız

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal