Aaron Boupendza İtalya Yolcusu

Geçtiğimiz sezonun Spor Toto Süper Lig'de gol kralı olan Aaron Boupendzai 4 büyüklerin kendisine olan ilgisi devam ederken İtalya Serie A ekiplerinden biri ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

29.06.2021-17:35 - (Son Güncelleme: 29.06.2021-17:35) Aaron Boupendza İtalya Yolcusu

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezona damga vuran Gabonlu oyuncu Aaron Boupendza'nın geçirdiği harika sezonun ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Forma giydiği 36 Süper Lig karşılaşmasında rakip filelere 22 gol göndererek sezonu gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza hem Avrupa kulüplerinin hem Süper Lig'de 4 büyüklerin ilgisini çekmişti.

Atakaş Hatayspor kulübü geçtiğimiz sezonun devre areasında Rusya ekibi Krasnodar'ın Aaron Boupendza için ilettiği 8 milyon euroluk teklifi öncesinde kabul etmiş ancak oyuncusunun Rusya'ya gitme fikrine sıcak bakmaması nedeniyle bu transfer ilerleyen günlerde suya düşmüştü.

Özellikle Spor Toto Süper Lig'de 4 büyük kulübün Boupendza transferinde ısrarcı olduğu gözlemlenirken Atakaş Hatayspor kulübü ise oyuncusu için bonservis bedeli olarak en az 10 milyon euro düşündüklerini belirtmişti.

Hataysporlu yöneticiler Aaron Boupendza'yı isteyen kulüpler ile ilgili ; ' 10 milyon euroyu getiren Boupendza'yı alır ifadesini kullanmıştı. ' ifadelerini kullanmıştı.

Son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Fioerentina ve Atalanta'nın Gabonlu yıldız oyuncu için Atakaş Hatayaspor ile temasa geçtiği öğrenilirken 24 yaşındaki oyuncunun bu gelen tekliflere sıcak baktığı ve özellikle Avrupa'da Serie A'da oynamayı çok istediğini söylediği öğrenildi.

İtalya Serie A ekipleri Fiorentina ve Atalanta arasında Boupendza transferi için Atakaş Hatayspor kulübü ile pazarlıkları devam ederken 8 milyon euronun üzerine çıkıldığı ise gelen bilgiler arasında.

Taraflar arasında büyük bir problem yaşanmaması durumunda önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza'nın İtalya Serie A'da oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal