Hataysporlu Boupendza'ya Teklifler Yağıyor

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş: Boupendza'yı 8 milyon euronun altına satmayacağız.

06.06.2021-20:12 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-20:12) Hataysporlu Boupendza'ya Teklifler Yağıyor

Süper Lig’de attığı gollerle şahlanan Boupendza için istenen bonservis tutarı açıklandı. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Gabonlu golcünün bonservisi için 8 milyon euronun altına düşmeyeceğini vurgularken İngiltere, İtalya ve İspanya'dan ciddi teklifler geldiğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezonun başarılı takımı Hatayspor'da Aaron Boupendza'ya ciddi teklifler yapıldı. İngiltere, İtalya ve İspanya ekiplerinin teklif için sırada beklediği gol kralının bonservis bedeli de belli oldu.

BELLİ BİR NOKTADA BULUŞURSAK BAŞKA TAKIMA VEREBİLİRİZ

Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza'ya teklifler yağdığı ve 8 Milyon eurodan aşağı inmeyi tercih etmediklerini ifade eden Savaş, "İngiltere, İtalya ve İspanya'dan teklifler var. Bunların bir kısmı resmi, resmi olmayanlar da var. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabii bizim sözleşmeli oyuncumuz, kalırsa Türkiye'de oynayacak ama kalmazsa da daha önce 8 milyon 100 bin euroyu görmüş bir futbolcu, imzasını da atmıştık. Bunun aşağısına satmayı düşünmüyoruz. Ama bu civarlarda şimdi alacak takımlar var. Muhtemelen de 15 Haziran sonrasında daha da hızlanır süreç. Ne giderse kayıp, ne de kalırsa bizi üzecek sonuç olur. Ama gördüğüm kadarı ile alıcılar ısrarlı. Bu ısrar devam eder, belli bir noktada buluşursak Boupendza'yı başka takıma verebiliriz" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal