Galatasaray'da Mostafa Mohamed Şoku!

Sezonu Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşması nedeniyle erken açan sarı kırmızılılar Romanya ekibi Dinamo Bükreş ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında golcü oyuncusunun sakatlık haberi ile yıkıldı.

28.06.2021-16:10 - (Son Güncelleme: 28.06.2021-16:10) Galatasaray'da Mostafa Mohamed Şoku!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ezeli rakibi Beşiktaş'a kıl payı kaptıran Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi ön eleme turu karşılaşmaları nedeniyle takım sezon erkenden açtı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında Hollanda Ligi'nin başarılı ekiplerinden PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılar önümüzdeki sezon için top başı yaptı.

Önümüzdeki sezon için kadro planlamalarını sürdüren sarı kırmızılılarda geçtiğimiz sezon devre arasında kadroya katılan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in sözleşmesi bu sezon devam edecek. Ayrıca Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile olan sözleşmesi sona eren Aytaç Kara ile anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar transfer döneminde oldukça hareketli günler geçiriyor.

Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşması öncesinde düzenlemiş olduğu hazırlık karşılaşmasında Romanya ekibi Dinamo Bükreş ile karşı karşıya gelen sarı kırmızılılar sahadan Aytaç Kara'nın golleriyle 2-1 galip ayrılırken Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'den gelen sakatlık haberi ile yeni sezon öncesi adeta bir şok yaşadı.

Genç golcü Mostafa Mohamed'in sağlık durumu ile ilgili Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada ;

' Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının beşinci dakikasında oyundan çıkan oyuncumuz Mostafa Mohamed’in soyunma odasında yapılan ilk muayenesi sonrası sol dizinde esneme, sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem, gerçekleştirilen acil MR tetkiklerinde ise sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama tespit edilmiş, herhangi bir bağ yaralanmasına rastlanmamıştır. Buna ek olarak sol ayak bileği MR’ında kemik ödemi ve eklem kapsülünde kanama mevcut olan oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal