Trabzonspor Yeni Transferi Hamsik İçin İmza Töreni Düzenliyor!

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transfer dönemini oldukça hareketli geçirmeye devam ediyor. Çok konuşulan Marek Hamsik transferi için gösterişli bir imza töreni planlayan bordo mavililerde tören tarihi netleşti.

28.06.2021-13:00 - (Son Güncelleme: 28.06.2021-13:00) Trabzonspor Yeni Transferi Hamsik İçin İmza Töreni Düzenliyor!

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran bordo mavili yönetim hareketli günler geçirmeye devam ediyor.

Önümüzdeki sezon içln iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk hedefinde ilerlemek isteyen Trabzonspor, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa forması giyen forvet oyuncusu Fode Koita, İtalya Serie A ekiplerinden Parma'da forma giyen yıldfız futbolcu Gervinho, İtalyan ekibi Roma forması giyen sağ bek oyuncusu Bruno Perres ve son olarak İsveç ligi ekiplerinden Göteborg'da foma giyen yıldız futbolcu Marek Hamsik ile anlaşma sağladı. 

33 yaşındaki Slovak oyuncu Marek Hamsik ülkesinde Slovan Bratislava alt yapısında yetiştikten sonra İtalyan ekibi Brescia'ya 500.000 euroluk bonservis ücreti karşılğında anlaşma sağlarken sonrasında göstermiş olduğu performasın ardından 2007-2008 sezonunda 5.5 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında İtalya Serie A'nın dev kulüplerinen Napoli ile anlaşma sağlamıştı. Napoli formasıyla gösterdiği harika performansla kariyerinin en iyi dönemini geçiren Marek Hamsik, tüm dünyaya adeta kendisini ispat etmişti. Napoli'de geçirdiği uzunca bir dönemin ardından ise Çin Süper Lig ekiplerinden Dalian'a tam 20 milyon euroluk bir bonservis ücreti ile transfer olan Slovak oyuncu sonrasında ise son olarak bedelsiz olarak İsveç ekibi Göteborg ile anlaşma sağlamıştı.

Ülkesinde tam 8 yıl yılın futbolcusu ödülünü kazanan yılkdız futbolcu Marek Hamsik, Napoli'de geçirdiği İtalya yıllarında ise toplamda 3 kupa kazanmıştı. 

Slovakya milli takımının en önemli parçalarından biri olan Marek Hamsik ülkesi ile birlikte toplamda 127 karşılaşmada forma şansı bulurken 26 kez ağları havalandırma fırsatı bulmuştu.

EURO 2020'de Slovakya milli takımı ile gruplarda mücadele eden Marek Hamsik, turnuva öncesinde ülkemizde Trabzonspor ile bonservis ücreti olmadan bir anlaşma sağlamıştı. Anlaşmanın ardından EURO 2020 mücadeleleri için ayrılan Slovak oyuncu 3 puan topladıkları E grubunun ardından turnuvaya veda etmişti.

33 yaşındaki yıldız futbolcu Marek Hamsik transferiyle büyük ses getiren Trabzonspor, deneyimli futbolcusu için 29 Haziran Salı günü gösterişli bir imza töreni düzenleyecek. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun stadyumda düzenlemek istediği imza töreninde yıldız futbolcuı Marek Hamsik'in yanı sıra sürpriz bir transfer daha açıklayabileceği ise çok konuşulan iddialar arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal