Kaan Ayhan Beşiktaş İle Anlaşma Sağladı!

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen milli futbolcumuz Kaan Ayhan, uzunca bir süredir devam eden görüşmelerin ardından Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş le anlaşma sağladı.

28.06.2021-12:02 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:20) Kaan Ayhan Beşiktaş İle Anlaşma Sağladı!

Almanya doğumlu olan 26 yaşındaki milli futbolcumuz Kaan Ayhan, Schalke 04 alt yapısında yetişmesinin ardından Schalke'de göstermiş olduğu performansın ardından A takıma kadar yükselmişti. Schalke 04 kariyerinde kiralık olarask Eintracht Frankurt forması giyen Kaan Ayhan, sonrasında 2016-2017 sezonunda 500.000 euroluk bonservis ücreti karşılığında Almanya 2. Lig ekiplerinden Fortuna Düsseldorf takımına transfer olmuştu. Bu süre zarfında göstermiş olduğuı performansla dikkatleri üzerine çeken Kaan Ayhan, A milli takım kararını ülkemizden yana kullanmasının ardından 40 resmi karşılaşmada ay yıldızlı formamızı terletmişti.

Fortuna Düsseldorf formasıyla göstermiş olduğu başarılı performansın ardından 2020-2021 sezonıunda İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'ya 2.5 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştu. 

İtalyan ekibi ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kaan Ayhan için kendilerine gelen tekliflere sıcak baktığı öğrenilen Sassuolo kulübünün milli futbolcumuz için gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

Özellikle ülkemizden Süper Lig'in dev kulüpleri Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın Kaan Ayhan'a olan ilgisi dikkat çekerken bu kulüpler arasındaki transfer yarışını kimin kazanacağı ise büyük bir merak konusu olmuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için büyük bir avantaj elde eden siyah beyazlılar İtalyan kulübünün kapısını kiralık olarak bir teklif ile çalarken, yıldız futbolcuyu Avrupa arenasında boy göstereceği için sonrasında iyi bir fiyata satabileceklerini İtalyan kulübüne iletti.

Kaan Ayhan için 6 milyon euroluk bir bonservis ücreti belirleyen Sassoulo ilk etapta Beşiktaş'ın yapmış olduğu bu kiralama teklifi reddettikten sonra siyah beyazlıların zorunlu satın alma opsiyonlu ikinci teklifine ise sıcak bakıyor.

Galatasaray'ın 4 milyon euroya yakın yapmış olduğu teklife olumsuz cevap almasının ardından beklemeye geçtiği öğrenilirken, Trabzonspor'un ise fiyat takibi yaptığı ilerleyen günlerde resmi bir teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Milli futbolcumuz Kaan Ayhan ise özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynama fikri nedeniyle ve teknik direktör Sergen Yalçın önderliğinde geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşılması nedeniyle Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Siyah beyazlı kulübün kısa bir süre içerisinde teknik direktörü Sergen Yalçın'ın önümüzdeki sezon kadrosunda görmek istediği milli futbolcu Kaan Ayhan ile zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık bir anlaşma ile kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürürken transfer sürecinde kıyasıya süren rekabette mutlu sona ulaştı!

Beşiktaş, Milli futbolcu Kaan Ayhan transferi için İtalya Serie A ekibi Sassuolo ile 4 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu, bir sonraki satıştan %20 pay olarak sezon sonuna kadar kiralık olacak şekilde anlaşmayı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal