Miroslav Stoch Süper Lig'e Geri Dönüyor!

Slovak oyuncu Miroslav Stoch tekrardan Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Ülkemizde Fenerbahçe formasıyla göstermiş olduğu performans ile hatırladığımız 31 yaşındaki oyuncu Süper Lig'in yeni ekibi ile anlaşma sağladı.

28.06.2021-11:40 - (Son Güncelleme: 28.06.2021-11:40) Miroslav Stoch Süper Lig'e Geri Dönüyor!

Bir dönem Spor Toto Süper Lig'den yolu geçmiş olan Slovakyalı oyuncu Miroslav Stoch tekrardan ülkemize geri dönüyor. Fenerbahçe formasıyla göstermiş olduğu performansla büyük beğeni toplayan Stoch için Süper Lig'in yeni ekibi anlaşma sağlamaya çok yakın.

İngiltere Premier Lig'in dev kulübü Chelsea alt yapısında yetiştikten sonra Hollanda Ligi ekiplerinden Twente'ye kiralık olarak gönderilen Miroslav Stoch göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti. 2010-2011 sezonunda ise bonservisini elinde bulunduran Chelsea kulübünden 5.5 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 

Ülkemizde Fenerbahçe formasıyla geldiği ilk dönemde göstermiş olduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Miroslav Stoch, 122 karşılaşmada sarı lacivertli formayı terletirken bu karşılaşmalarda 20 gollük bir katkı sağlamıştı. Ayrıca Türkiye'de 2015-2016 sezonunda ise Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da kiralık olarak forma şansı bulmuştu.  Yeşil beyazlı formayla toplamda 28 karşılaşmada forma şansı bulan Miroslav Stoch bu karşılaşmalarda 2 gol, 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Slovak oyuncu Miroslav Stoch, 2017-2018 sezonunda ise sarı lacivertli kulüpten 1 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında Çek Cumhuriyeti ekiplerinden Slavia Prag ile anlaşma sağlamıştı. 

Sonraki sezonlarda sırası ile Yunanistan ligi ekiplerinden PAOK ve Polonya Ligi ekiplerinden Zaglebie Lubin forması giyen tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon sonunda sona eren sözleşmesini yenilemeyerek serbest statüde bulunmaktaydı.

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli önderliğinde play off sonrasında Spor Toto Süper Lig'e yükselmeye hak kazanan İzmir ekibi Altay, bonservisi elinde bulunan eski Fenerbahçeli Miroslav Stoch'u kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Tekrardan Türkiye'ye dönme fikrine sıcak bakan Miroslav Stoch'un Altay'dan gelen teklife olumlu baktığı öğrenilirken tarafların anlaşmada son detayları konuştuğu kısa süre içerisinde transferin resmen açıklanacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal