Trabzonspor ve Galatasaray Edin Visca İçin Yarışıyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Başakşehir forması giyen Edin Visca için Trabzonspor ve Galatasaray transferde karşı karşıya geldi. Visca'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

28.06.2021-10:08 - (Son Güncelleme: 29.06.2021-13:40) Trabzonspor ve Galatasaray Edin Visca İçin Yarışıyor!

Medipol Başakşehir'in tarihi Süper Lig şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan Edin Visca, 2011-2012 sezonunda eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir'e katılırken geldiği günden bu yana istikrarını bozmayan Bosna Hersekli oyuncu Edin Visca taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplarken turuncu lacivertli kulüp ile şampiyonluk kazanan kadroda yer alarak tarihe geçti.

Bir kanat oyuncusu olmasına rağmen yapmış olduğu asist ve gol katkısı ile birlikte takımı için en önemli oyunculardan biri haline dönüşen 31 yaşındaki Edin Visca, Bosna Hersek milli takımınında önemli parçalarından biri haline geldi.

Süper Lig'de tam 10 sezondur Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca bu süre zarfında turuncu lacivertli kulüp ile tam tamına 379 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 106 gol ve 110 asistlik bir katkı sağlamıştı. 

Geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir'in Süper Lig'de gösterdiği kötü performansın ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Bosnalı oyuncu Edin Visca'nın adı transfer döneminin açılmasıyla birlikte Süper Lig devleriyle sıkça anılmaya başladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Edin Visca'yı takımda görmek istediğini yönetimlerine iletmelerinin ardından sarı kırmızılı kulüp ile bordo mavili kulüp arasında transfer yarışı iyice kızıştı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun teknik direktörü Abdullah Avcı'nın eski öğrencisi Edin Visca'yı takımda görmek istediğini kendisine iletmesinin ardından Başakşehir kulübü yetkilileri ile görüşmelerini hızlandırması ve bonservis  ücreti ile ilgili pazarlıkların başlamasının ardından Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni başkanı Burak Elmas'ın görüşmelere dahil olması ile birlikte transfer yarışının iyice kızıştığı öğrenilirken bonservis ücreti için düşünülen rakamlarında yükseldiği öğrenildi.

Sarı kırmızılı kulübün Edin Visca transferini tamamlamak için bonservis ücreti ile birlikte oyuncu vermek istediği öğrenilirken Trabzonspor'un ise bir oyuncu sunöadan yalnızca bonservis ücreti teklif etmesi nedeniyle transferde Galatasaray'a göre daha avantalı bir konumda olduğu öğrenildi.

31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun transferde vereceği kararda eski teknik direktörü Abdullah Avcı ile tekrardan çalışmak istemesinin önemli bir etken olacağı öğrenilirken bordo mavili kulübün trasferde bir adım önde olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal