Edin Visca'nın Yeni Adresi Trabzonspor mu Olacak?

Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca'nın yeni adresi belli oluyor. 31 yaşındaki başarılı futbolcu Trabzonspor formasını giymeye çok giymeye çok yakın.

08.05.2021-17:04 - (Son Güncelleme: 08.05.2021-17:33) Edin Visca'nın Yeni Adresi Trabzonspor mu Olacak?

Hemen her transfer döneminde adı Süper Lig devleriyle anılan Edin Visca, 10 yıldır Medipol Başakşehir forması terletiyor. Özellikle geçen sezon gösterdiği performansla Başakşehir'in şampiyonluğuna büyük katkı sunan Edin Visca, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ile ile çalışmak için kulbünden izin istedi.

Visca'nın Başakşehir'de gösterdiği başarılı grafiğin ardından kulüp yöneticileri transferde yıldız futbolcunun önünü açacaklarına dair söz verdi.

VİSCA KARİYERİNDE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYOR

Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından kulübeye çekilen yıldız oyuncu tekrar 11'de şans bulmaya başladı. Ancak kulübede kalması nedeniyle memnun olmayan Visca, 10 yıldır formasını terlettiği Başakşehir'den ayrılmayı ve kariyerinde yeni bir başlangıç yapmayı kafasına koydu.

Öte yandan, bu sezon gol yollarında geçen yıla nazaran yetersiz kalan Trabzonspor da hücum hattını güçlendirmek için çalışmalar yapıyor. Bordo - mavili kulüp bu kapsamda sağ kanat için Edin Visca ile sözleşme imzalamak istiyor.

İKİ TARAF PRENSİP ANLAŞMASINA VARMAK ÜZERE

Karadeniz ekibinin teknik direktörü Abdullah Avcı, eski öğrencisini Trabzonspor'da görmeyi çok istiyor. Bosna-Hersekli futbolcu ve Başakşehir ile yapılan görüşmelerde iki takım prensip anlaşmasına varmak üzere. Başakşehr'den transferi için onay isteyen Visca sayesinde Trabzonspor'da transfer için geri sayım başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal