Trabzonspor'dan Feghouli Harekatı

Önümüzdeki sezona etkili bir giriş yapmak isteyen Trabzonspor transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Bonservisi elinde olan Younes Belhada transferinde sona gelen bordo mavili ekibin ikinci bombası Sofiane Feghouli olacak.

08.05.2021-15:58 - (Son Güncelleme: 08.05.2021-15:58) Trabzonspor'dan Feghouli Harekatı

2021 - 2022 Spor Toto Süper Lig sezonunun hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da transfer bombaları birbiri ardına patlıyor. Bonservisi elinde olan eski Galatasaraylı Futbolcu Younes Belhanda transferini bitirmek üzere olan Trabzonspor, Belhanda ile 3 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Bordo mavili ekip sözleşme kapsamında, Faslı futbolcuya yıllık 1,5 milyon euro ödeyecek. Ancak bu transferdeki en büyük handikap Belhanda'nın imza parası istemesi.

ABDULLAH AVCI FEGHOULİ TRANSFERİNDE ISRARCI

Karadeniz ekibinin Belhanda'nın yanında Feghouli için de harekete geçtiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile toplantı gerçekleştiren Abdullah Avcı Belhanda'nın transferine onay verirken Feghouli transferi için nabız yoklanmasını istedi.

GALATASARAY FEGHOULİ'Yİ ELDEN ÇIKARMAK İSTİYOR

Bordo mavili ekip, sezon sonu Galatasaray'dan ayrılması beklenen Feghouli için transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray da ilerleyen yaşı sebebiyle Feghouli'yi uygun fiyata elden çıkarmak istiyor. Bu nedenle Galatasaray'ın Trabzonspor ile anlaşma ihtimali yüksek görülüyor. Galatasaray'dan yılda yaklaşık 4 milyon euro kazan Feghouli'ye Trabzonspor tarafından yapılan teklif 2 milyon euroyu aşmayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal