Fenerbahçe'ye Üzücü Haber! Herkes Transfer Bitti Derken Sürpriz Bir Gelişme Oldu

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak adına birçok isimle görüşüyor. Transferinde sona yaklaştığı iddia edilen yıldız futbolcu için ise üzücü haber geldi. Herkesi şaşkına uğratan gelişmeyi resmen duyurdular.

08.05.2021-13:18 - (Son Güncelleme: 08.05.2021-13:21) Fenerbahçe'ye Üzücü Haber! Herkes Transfer Bitti Derken Sürpriz Bir Gelişme Oldu

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de büyük şok yaşanıyor. Sarı Lacivertlilerin görüşme yaptığı isimden şoke eden haber geldi. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesinin detayları 

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUK HESAPLARI 

 Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, ligin son 3 haftasında Beşiktaş'ın puan kaybını bekleyecek. Sarı Lacivertlilerin şampiyon olması için Ankaragücü, Demir Grup Sivasspor ve Kayserispor maçlarından 3 puan çıkarması gerekecek.Fenerbahçe maçlarını kazanıp Beşiktaş'ın puan kaybı yaşamasını bekleyecek. Siyah Beyazlılar yarın ezeli rakibi Galatasaray'a konuk olacak. Fenerbahçe derbide Beşiktaş'ın puan kaybı yaşamasını bekleyip son 2 haftaya daha büyük umutlarla girmek istiyor. 

BELÖZOĞLU OYUNCULARINI MOTİVE EDİYOR 

 Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu takım ile yaptığı toplantılarda Beşiktaş'ın puan kaybı yaşayacağını ifade ederken oyuncularına kalan maçlarda hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Emre Belözoğlu bir yandan Süper Lig şampiyonluğu için hesap yaparken diğer yandan gelecek sezonun planlarını da yapıyor. 


ALİ KOÇ, BELÖZOĞLU İLE DEVAM EDECEK 

 Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un Haziran ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olması beklenirken, teknik direktörlük görevi için 3 yıl daha Emre Belözoğlu ile yola devam etmesi bekleniyor.Ali Koç'un Belözoğlu ile yola devam edeceği belirtilirken bu ikilinin sık sık bir araya gelip gelecek sezonun transfer ve kadro yapılanmasını görüştüğü ifade edildi. Fenerbahçe'de transfer gündemi oldukça yoğun. 

FENERBAHÇE İÇİN TZOLIS İDDİASI 

 Sarı Lacivertliler, PAOK ile başarılı bir sezon geçiren 19 yaşındaki Yunan forvet Christos Tzolis ile ilgilendiği iddia edilmişti. Tozlis bu sezon PAOK formasıyla 44 maça çıktı ve 16 gol atıp 10 asistle oynadı. YUNAN BASINI 'İMKANSIZ' DEDİ Yunan basını Fenerbahçe'nin Tzolis ile ilgilendiği haberlerini şok ifadelerle okuyucularına aktardı. Sportime'da yer alan haberde şu ifadeler yer aldı, ‘Fenerbahçe'nin Tzolis ile ilgilendiği haberleri tamamen hayal ürünü. Bu senaryo bilim kurgu filmlerinde bile çok az bulunur.’ Sportime, Fenerbahçe'nin Tzolis ile ilgilendiği haberlerini net bir şekilde yalanlarken birçok nedenden dolayı bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını vurguladı. 

‘MADDİ SEBEPLER YÜZÜNDEN TRANSFER ZOR' 

 Fenerbahçe'nin maddi sorunlar içinde olduğu ve PAOK kulübünün talep edilenden daha fazla bonservis bedeli isteyeceği belirtildi. Haberde ayrıca Avrupa'nın dev kulüplerinin de Christos Tzolis ile yakından ilgilendiği ve oyuncunun kariyerine Avrupa'nın 5 büyük liginde devam etmek istediği aktarıldı. 


FENERBAHÇE, PAOK İLE GÖRÜŞECEK 

 Christos Tzolis, PAOK ile bu sezon yıldızını parlattı. Genç futbolcu Şampiyonlar Ligi ön elemesinde PAOK'un Beşiktaş ile oynadığı ve 3-1 galip geldiği karşılaşmanın da yıldızı olmuş ve 2 golle maçın yıldızlaşan ismi olmuştu. Fenerbahçe'nin Tzolis için PAOK ile görüşme gerçekleştireceği ifade edilirken transferin gerçekleşme ihtimalinin çok düşük olduğu vurgulandı. Yunan basını Tzolis dışında Fenerbahçe ile ilgili bir başka iddiayı daha gündeme getirdi. 

BRUMA İÇİN OLYMPAKOS İLE YARIŞ HALİNDE 

 Fenerbahçe'nin Bruma için görüşme gerçekleştirdiğini aktaran Sportime, Portekizli futbolcunun kiralık olarak formasını giydiği Olympiakos'un da Bruma'nın bonservisi için PSV ile pazarlık halinde olduğunu aktardı. Haberde Fenerbahçe'nin de Bruma için PSV ile pazarlık yaptığı belirtildi. Bruma için Olympiakos ve Fenerbahçe'nin yarış halinde olduğu belirtilirken Portekizli futbolcu için Olympiakos'un daha avantajlı olduğu vurgulandı. 

33 MAÇTA 9 GOL 5 ASİST 

 Bruma kiralık olarak forma giydiği Olympiakos'ta bu sezon 33 karşılaşmaya çıktı. Portekizli futbolcu bu karşılaşmalarda toplamda 9 gol atarken 5 asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal