Süper Lig Devi Belhanda'nın Peşine Düştü

Galatasaray ile olan sözleşmesi olaylı bir şekilde feshedilen Faslı oyuncu Younes Belhanda'nın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

08.05.2021-11:43 - (Son Güncelleme: 08.05.2021-12:18) Süper Lig Devi Belhanda'nın Peşine Düştü

Yeni bir transfer haberiyle gündeme gelen Belhanda'nın yeni takımı belli oldu. Eski Galatasaray'lı Belhanda ile  Süper Lig deviyle resmen anlaşma sağlandı.

SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU 


Galatasaray'ın iç sahada puan kaybettiği bir karşılaşmanın ardından stat zemini ile ilgili açıklamalarda bulunan Belhanda, Galatasaraylı yöneticilerle ilgili sert açıklamalarda bulunmuştu.

APAR TOPAR TESİSLERDEN AYRILDI 


Maç sonu yayıncı kuruluş mikrofonlarına sert dille eleştirilerde bulunan futbolcu, maçtan birkaç gün sonra Florya'da antreman için zemine çıktığında Galatasaray yönetimi tarafından sözleşmesinin tek taraflı feshedildiğini öğrenmiş, eşyalarını toplayarak apar topar tesislerden ayrılmıştı

YENİ TAKIMI ORTAYA ÇIKTI 


Sözleşmesi feshedildikten sonra adı Beşiktaş ile ciddi bir şekilde anılan futbolcunun, Süper Lig'in yanı sıra Fransa'ya da dönebileceği iddia edilirken son dakika transfer gelişmesi ortaya çıktı.

TRABZONSPOR DEVREYE GİRDİ 


Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Gelecek sezon iddialı takım kurmak için çalışmalarına hız veren Trabzonspor ilk bombasını Younes Belhanda ile patlatmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavili kulüp Galatasaray ile yollarını ayıran Faslı orta sahanın transferini bitirmeye çok yakın.

3 YILLIK SÖZLEŞME 


Trabzonspor yönetimi bonservisi elinde olan Belhanda'ya 1,5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Faslı oyuncu rakamı kabul etti ancak ayrıca imza parası talep ediyor. Bordo-Mavili takımın kurmayları bu rakamı minimuma çekerek Belhanda'ya imza attırmak istiyor.

AVCI ONAY VERDİ 


Geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu ile birlikte İstanbul'da transfer toplantısı yapan teknik direktör Abdullah Avcı Belhanda'nın transferine onay verdi.

TERCİHİ TÜRKİYE 


31 yaşındaki futbolcu Galatasaray ile yolları ayrıldıktan sonra yurt dışından da teklifler aldı ancak kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor. Faslı yıldızın ailesinin tercihi de Türkiye'de kalmaktan yana...

8 GOL 3 ASİST 


Bu sezon Galatasaray forasıyla 28 maçta 8 gol, 3 asistlik performans sergileyen Belhanda, saha zemini nedeniyle yönetimi eleştirdiği için takımdan gönderilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal