Younes Belhanda'dan Transfer Açıklaması!

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Faslı yıldız için yönetimin sözleşme yenileme görüşmelerine başladığını duyurmuştuk. Trabzonspor karşılaşmasının ardından Belhanda takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

26.12.2020-22:58 - (Son Güncelleme: 26.12.2020-22:39) Younes Belhanda'dan Transfer Açıklaması!

Süper Lig'in 15.haftasında konuk olduğu Trabzsonspor deplasmanından 3 puanla Galatasaray haftayı maç fazlasıyla lider olarak tamamladı.

Geldiği günden itibaren oynadığı futbolla Galatasaray taraftarları arasında tartışma konusu olan Faslı yıldız sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi ile ilgili konuştu.

Sözleşmesinin bitimine az bir süre kalan Belhanda maç sonu kendisine yöneltilen 'Sezon sonunda sözleşmen bitiyor,Galatasaray'da kalacak mısın? 'sorusuna 'Henüz sezon bitmedi. Galatasaray'da kalmayı istiyorum. İşler benim elimde değil,ilerleyen zamanda göreceğiz.' yanıtını verdi.

Özellikle aldığı yıllık ücret ile Galatasaray yönetimini oldukça düşündüren Belhanda'nın geleceği belirsizliğini koruyor.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz,önceki dönemlerde yapmış olduğu bir açıklamada iki futbolcunun indirim taleplerini kabul etmediğini söylemişti. Daha sonrasında ise bu iki oyuncunun Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli olduğu ortaya çıkmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal