Galatasaray'da Belhanda Sansürlendi

Kulüp Televizyonunda, Younes Belhanda’ya sansür uyguladı. Eski maç görüntülerinden Faslı futbolcunun attığı goller kaldırıldı.

01.05.2021-10:12 - (Son Güncelleme: 01.05.2021-18:14) Galatasaray'da Belhanda Sansürlendi

Kulüp Televizyonu, yönetimi eleştirmesi nedeniyle sarı-kırmızılı takımdan gönderilen Younes Belhanda’ya sansür uyguladı.

Kulüp Televizyonu, yönetimi eleştirmesi nedeniyle sarı-kırmızılı takımdan gönderilen Younes Belhanda’ya sansür uyguladı. 

Kulüp televizyonu pazar günü Gençlerbirliği ile oynanacak mücadele öncesi yayınlanan eski maç görüntülerinden Faslı futbolcunun attığı golleri kaldırdı. Belhanda, bu sezon İstanbul’da oynanan ilk maçta Gençlerbirliği‘ne 3 gol atmıştı.

BELHANDA KRİZİ

Galatasaray'ın eski oyuncusu Younes Belhanda, Sivas maçı sonrası yöneticlerin işini yapmak yerine sosyal medyada vakit harcadıkları ve bu yüzden stadyum ile ilgilenmediklerini ima etmiş. Bu açıklamalar sonrası Galatasaray yönetimi de oyuncusu ile kontratını tek taraflı olarak fesh etmişti. Faslı yıldız oyuncunun nu olayından sonra yönetim Gençlerbirliği maçı özetinde Belhanda'nın 3 golünü göstermeyerek sansür uyguladı.Bu durum Galatasaray taraftarlarından oldukça büyük tepki ile karşılandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal