Edin Visca Ayrılık Talebini İletti! Fenerbahçe Sürprizi!

Fenerbahçe’de sağ kanat için operasyon devam ediyor. 3'te 0'la sezona kötü bir başlangıç yapan Başakşehir’in yıldız oyucusu Edin Visca’nın ayrılık kararını takıma sunduğu öne sürüldü.

29.09.2020-10:39 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-12:48) Edin Visca Ayrılık Talebini İletti! Fenerbahçe Sürprizi!

Süper Lig'de transfer sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe yılın bombasını patlatmak üzere. Sarı kanarya, Medipol Başakşehir'in Boşnak sağ kanadı Edin Visca için çalışmalara başladı. Gelen bilgilere göre tecrübeli futbolcu, Karagümrük mağlubiyetinin sonrasında ayrılık isteğini yönetime iletti.

YENİ SÖZLEŞMEYİ KABUL ETMEDİ

Teknik adam Okan Buruk'un da bu isteği sonrası Visca'nın gidişine onay verdiği aktarıldı. 1 sene kontratı olan yıldız futbolcu, sunulan yeni sözleşme de kabul etmedi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR ZORA GİRDİ

Medipol Başakşehir idarecileri Edin Visca sezon sonunda serbest kalacağı için zora girmiş durumda. Fenerbahçe ise gerçekleşen krizini fırsata çevirmek için hemen hazırlıklara başladı.

BU DEFA SONLANDIRMAYA KARARLI

Kısa zaman içinde Başakşehir ile temas kararı alan sarı- lacivertlilerin para ve oyuncu teklifi sunacağı ortaya çıktı. Yönetim bu defa Edin Visca'yı sonlandırmaya kararlı. Visca'nın son Karagümrük karşılaşmasında oyundan çıktıktan sonraki üzgün görüntüsü gözlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal