Barış Alper Yılmaz'ın Yeni Takımı Belli Oldu!

Geçtiğimiz sezon göstermiş olduğu performansla Süper Lig'den 4 büyük kulübün ve Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Barış Alper Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu. Transfer yarışını kazanan kulüp belli oldu.

28.06.2021-09:33 - (Son Güncelleme: 28.06.2021-09:33) Barış Alper Yılmaz'ın Yeni Takımı Belli Oldu!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nün 21 yaşındaki genç oyuncusu Barış Alper Yılmaz, geçtiğimiz sezon göstermiş olduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Transfer döneminin açılması ile birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan genç oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Ankara Keçiörengücü formasıyla 34 karşılaşmada forma şansı bulan genç oyuncu 8 gol ve 5 asistlik performansıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmişti.

Avrupa'dan oyuncu ile ilginin olduğu bilinirken kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz için Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe yakından ilgileniyordu.

Milli Takım'da alt yaş kategorilerinde de forma giyen Barış Alper Yılmaz'ın önümüzdeki sezonlarda  A Milli Takım seviyesine kadar yükselmesine kesin gözüyle bakılıyor.

2017-2018 sezonunda Rize Özel İdare Spor'un alt yapısında yetişen Karadenizli oyuncu Barış Alper Yılmaz aynı sezon içerisinde önce Ankara Demir'e ardından ise 2020-2021 sezonunda ise kariyerindeki en büyük yükselişi yaşayacağı Ankara Keçiörengücü'ne transferini gerçekleştirmişti.

Özellikle Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın 21 yaşındaki genç oyuncuyu transfer edebilmek için kıyasıya bir yarış içerisinde olduğu öğrenilirken transfer döneminin açılmasıyla birlikte bu yarış iyice kızıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in önümüzdeki sezon Barış Alper Yılmaz'ı kadrosunda görmek istediğini yeni kulüp başkanı Burak Elmas'a iletmesinin ardından sarı kırmızılı yönetim genç oyuncu için temaslarını hızlandırmıştı.

Ankara Keçiörengücü'ne transfer için teklifini yükselten Galatasaray, Spor Toto 1. Lig ekibi ile anlaşmayı sağladı. 21 yaşındaki genç oyuncu için 1.5 milyon euro bonservis ücreti ödeyecek olan sarı kırmızılılar bu ücretin yanı sıra 1 oyuncuyu takas olarak vermiş olacak. Ücret konusunda anlaşma sağlanırken 1 oyuncu takası olarak Ankara Keçiörengücü kulübüne Ali Yavuz Kol'un gönderileceği öğrenildi.

Barış Alper Yılmaz transferi için açıklamalarda bulunan Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, genç oyuncunun Galatasaray'a transferi ile ilgili ;

' Galatasaray Başkanı Burak Elmas dahil yöneticiler kulübümüze gelip gitti ve belli şartlar üzerinde anlaşma sağladık. Aslında ilk önce Beşiktaş çok ilgilendi. Rizespor da aradı. Ancak pazartesi günü Galatasaray ile resmi anlaşma imzalayacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal