Son dakika Milli futbolcu Kaan Ayhan EURO 2020 Sonrası Galatasaray İle Anlaştı

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesinin ardından Sarı Kırmızılı takımda transfer hız kazandı. Terim'in takımda çok görmek istediği yıldız ismi Galatasaraylı yönetici bitirdi. Milli futbolcu anlaşmaya vardı.

27.06.2021-13:36 - (Son Güncelleme: 27.06.2021-13:36)

Milli futbolcu Kaan Ayhan'ın transferinin imza aşamasına kadar geldiği ifade edildi. Bu transferin tamamlanması için İtalya’ya giden yönetici Işıtan Gün’ün, Sassuolo Kulübü yetkileri ile masaya oturduğu ve Kaan Ayhan için tarafların anlaşma noktasına geldiği bilgisi paylaşıldı.

3 MİLYON EURO BONSERVİS 

2024 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu Kaan Ayhan için Galatasaray 3 milyon euro bonservis ödemeyi kabul etti.

TERİM'İ MUTLU ETTİ 

Tarafların ödeme planı üzerinde son detayları görüşülürken, Kaan Ayhan hakkında yaşanan olumlu gelişme, özellikle yeni yabancı düzenlemesi sebebi ile Teknik Direktör Fatih Terim’i de mutlu etmiş durumda.

YERLİ TAKVİYESİ 

Hem savunma zaaflarını gidermek hem de kaliteli yerli oyuncu sayısını yükseltmek isteyen sarı - kırmızılılar, bu konuda da Kaan ile işe başlamış durumda. Bu sezon Serie A’da çok fazla şans bulamayan Kaan Ayhan, 19 karşılaşmada forma giydi, 5 karşılaşmayı da 90 dakikada tamamladı. Stoper haricinde sağ bek olarak da görev alan Kaan, Euro 2020 grup maçlarında da şans bulmuştu.

DEMİRBİLEK'TEN YARDIM SÖZÜ 

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde önceki gün Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim bir araya gelen ve Rusya’da bulunan iş insanı Bahattin Demirbilek, sponsorluk ve oyuncu transferi konusunda yardıma hazır olduğunu bildirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal