Stoch: 'Puskas Ödülünü Almamda Türklerin Büyük Payı Vardı'

Bir zamanlar Fenerbahçe’de top koşturan Miroslav Stoch, 2012 yılında Fenerbahçe'de attığı golle aldığı Puskas ödülüyle alakalı, ''Türkler sayesinde kazandım'' dedi.

19.05.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-09:43) Stoch: 'Puskas Ödülünü Almamda Türklerin Büyük Payı Vardı'

Fenerbahçe'nin 2010 yılında kadrosuna kattığı ve 2013'ten sonra farklı kulüplerde kiralık oynayarak, 2017'ye kadar kulüpte kalan Miroslav Stoch, yeni tip coronavirüs (Covid-19) zamanlarında yaşadıklarını Hollanda medyasına açıklamalarda bulundu.

Paok’ta top koşturan Slovakyalı yıldız, ''Yunanistan'da iyiyim. Coronavirüs salgını, herkesin de evde olmasını gerektirdi. Ben şanslıyım, büyük bir bahçem var. 3 yaşımdaki evladımla ilgileniyorum, sürekli onunla meşgulüm, zaman böyle geçiyor.'' şeklinde konuştu.

'TÜRK TARAFTARLARIN BÜYÜK PAYI VARDI'

2012 senesinde Fenerbahçe’de oynarken attığı gol ile Puskas ödülünü alan 30 yaşındaki deneyimli oyuncu, o ödülü kazanmasında Türk taraftarların büyük payı olduğunu dile getirdi.

Stoch, ''2012'de Puskas Yılın Golü ödülünü aldım. Ballon d'Or ödülünün olduğu törendi ve orada dünyanın en iyi oyuncuları, en iyi teknik direktörleri ile birlikteydım. Cennette gibiydim. Tören devam ederken, kazandığımı bilmiyordum, oylama devam ediyordu. Neymar, Falcao ya da ben kazanacaktım. Sonunda oyların yüzde 80'ini alarak ben kazandım, Türk taraftarların oylarının da büyük etkisi vardı.'' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal