Mostafa Mohamed Şampiyonlar Ligi Maçında Yok

Cimbomun yıldız golcüsü Mostafa Mohamed, ülkesi Mısır'la Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek. Genç oyuncu, sarı-kırmızılı ekibin 21 Temmuz'daki Devler Ligi maçında olmayacak.

28.05.2021-10:15 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-10:15) Mostafa Mohamed Şampiyonlar Ligi Maçında Yok

İspanya'nın takımlarından olan Villarreal'in, Manchester United'ı penaltı atışları sonucunda yenerek UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olması sarı kırmızılı takımı da olumsuz yönde etkiledi.

Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından dahil olabilmek için 3 ön eleme turu oynayacak olan sarı kırmızılı takım, ilk maçına 21 Temmuz 2021 tarihinde ter dökecek. 

Başkanlık seçimleri ve Mustafa Cengiz'in Teknik Direktör Fatih Terim ile devam etmeyeceklerini belirttiği açıklamasının sonrasında 19 Haziran 2021'e kadar teknik direktörsüz kalacak olan sarı kırmızılı takıma bir kötü haber de Mostafa Mohamed’den tarafından geldi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇINDA OYNAYAMAYACAK

Olimpiyatlar'da Mostafa Mohamed’in Mısır forması giyecek olması sarı kırmızılı takımı olumsuz yönde etkileyecek. Şampiyonlar Ligi'ne katılım için ilk maçını 21 Temmuz 2021 tarihinde oynayacak olan sarı kırmızılı, genç golcüden faydalanamayacak.

Mısır Milli Takımı C Grubu'nda Arjantin, İspanya ve Avustralya ile mücadele edecek. Mısır 22 Temmuz 2021 tarihinde İspanya, 25 Temmuz'da Arjantin ve 28 Temmuz'da Avustralya ile karşı karşıya oynayacak.

Sarı kırmızılı takım  Şampiyonlar Ligi eleme maçlarına eğer 3 Ağustos'ta başlasaydı; Mustafa Muhammed bu maçlarda forma giyme fırsatı olacaktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal